Sony Ericsson подготвя телефон, подобен на Nokia N93?

Sony Ericsson подготвя телефон, подобен на Nokia N93?
Не е ясно дали ще се окажем в сезона на съдебните спорове, но според информация на mad4mobilephones.com от Sony Ericsson още през 2003 г. са подали документи за патент за телефон с механизъм на отваряне, подобен на използвания в Nokia. По-интересното е, че ако информацията е вярна, защо все още не сме чули нищо за съдебни дела и спорове? Или просто от Sony Ericsson не са толкова предприемчиви колкото Cisco? Слуховете твърдят, че съвсем скоро компанията планира да представи телефон с такъв дизайн. Припомняме, че днес се очаква премиерата на няколко нови телефона на Sony Ericsson. Очаквайте по-късно по-подробна информация за новите устройства.

  • А SORYERICSON какво са? 4 години имат проект и не го осъществяват? да почакат още 10 а? според мен Nokia си има достатъчно инженери който да и правят моделите! Още нещо вече сме на вълна N95 така че ако иска SE да е в крак с модата да се захваща да измисли нещо повече от N93!
    ves4o
  • Какви са,а?И Sony Ericsson не са първите с подобен дизайн.Може да са подали документи за патент,но си е техен проблем,че 4 години не са представяли подобен телефон.Спомняш ли си Motorola MPx?
    Леонард