Спечелете Walkman телефон

Спечелете Walkman телефон
По случай търговската премиера на Walkman телефона W800, от 12 август Sony Ericsson започва да съставя класацията The Walkman phones 100 - подборка от 100-те най-любими песни на потребителите. Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате в www.walkmanphones100.com и да посочите трите си любими песни на всички времена. Сайтът ще е активен 6 седмици след 12 август, като регистриралите гласа си ще имат шанса да спечелят W800 или друго устройство от серията с предварително заредени избраните 100 песни. Резултатите от анкетата ще са известни на 28 септември.
http://www.walkmanphones100.com

  • james brown - i feel good queen - we are the champion frank sinatra - new york tova e telefona! За хората, които са пропуснали новината, ето я отново: http://mobilebulgaria.com/news/view.php?id=2246
    DefaultUser
  • Това си е нещо ново и нещо неизвестно но прдполагам че щом това е разработка на Сони Ериксон.Мисля че този нов телефон ще се наложи на пазара и ще се докаже на пазара. james brown - i feel good queen - we are the champion frank sinatra - new york tova e telefona!
    DefaultUser