Списък на забранените за пароли думи в BlackBerry OS 10

Списък на забранените за пароли думи в BlackBerry OS 10
С BlackBerry 10 RIM се канят да добавят списък с пароли, които потребителите няма да могат да използват. От компанията са го съставили, за да не позволяват на потребителите да избират пароли, които са твърде лесни и широко разпространени, с цел повишаване сигурността да данните им. В списъка, който беше публикуван от RapidBerry, в момента има 106 думи, като се очаква той да бъде обновяван с течение на времето.

Въпреки това обаче не изглежда той да е генериран въз основа на някаква реална статистика и данни. В същото време можете да забележите и група думи, свързана с герои на Disney. Списъка можете да намерите на сайта на RapidBerry, като той дори ще бъде автоматично обновяван, ако от страна на RIM бъдат внесени някакви промени по него: http://rapidberry.net/106-passwords-that-blackberry-10-wont-let-you-use/

  • Не е правилно елементи от ST да влизат в забранителни списъци. (angry)
    vladovn
  • [Quote]Съкрушен съм от №69. :D[/Quote] [Quote]69=ncc1701[/Quote] Тук нещо не схващам явно.... и аз като го четох в началото ми направи впечатление, но сега като го спомена още повече раздразни любопитството ми. Та, защо?
    Parmenion
  • Много интересно. Забранен е месец август, а другите? А понеделник е най-защитената дума - в цели 2 варианта :D
    Sage