"Стемо" представя революционен джобен проектор на ЗМ

Най-голямата новина в мултимедийните технологии е малка, много малка... по размер. В действителност дори е микро! Революционният джобен проектор 3М MPro110 е най-новата технология на 3М, която ще можем да използваме в бизнес ежедневието си. Микропроекторът е изключително компактно устройство, което се побира в човешка длан и е с тегло само 152 грама.

MPro110 е съвместим с различни мултимедийни устройства: преносими компютри, mp3 плеъри, видео мобилни телефони и други. Този джобен проектор е изключително удобен за всякакъв тип презентации, търговски представяния, бизнес срещи, а защо не и просто за забавление.

Минипроекторът е с LED източник на светлина, мигновено се включва и изключва, като елиминира нуждата от охлаждащи вентилатори или подмяна на лампи. Захранва се от презареждаща се литиево-йонна батерия, която осигурява продължителност на работа между 40-60 минути, или директно от зарядното устройство.

Проекторът позволява да се прожектират висококачествени видеоизображения с големина от 127 mm до 1270 mm в зависимост от осветеността на помещението.