Тази седмица Telenor има голяма отстъпка за Huawei Eyewear II

Тази седмица Telenor има голяма отстъпка за Huawei Eyewear II

Поредното седмично предложение в онлайн магазина на Telenor е за очилата Huawei × Gentle Monster Eyewear II, които до 24 май могат да бъдат закупени с 25% намаление при покупка в брой с промокод ONLINE25. Става дума за слънчеви очила с качествени стъкла Zeiss и характерен дизайн, който се дължи на модния бранд Gentle Monster.

Тънките дръжки са изработени от титаниев полимер с по-ниска плътност за по-малко тегло, а подвижните части в сгъвките са от титаниева сплав за повишена еластичност и здравина. В очилата са интегрирани слушалки, които позволяват да слушате музика или да провеждате телефонни разговори.

Спрямо първото поколение новото устройство е с по-голям и по-тънък високоговорител с голяма амплитуда, който възпроизвежда по-широк звуков диапазон за по-завладяващо аудио преживяване. Очилата имат специален акустичен дизайн, който насочва звуците към ушите и намалява максимално изтичането им навън.

Повече за очилата можете да прочетете в нашето ревю.

  • Бахаха! E кой ще се върже на това? Не стига, че Ху-ямиразвейско, струва една торба с пари, ами и да разрешиш на ККП да вижда каквото и ти, брееййй! Ей сега Хук-вам! ККП щяха да се самоубият от скука(и мечтата ти да се сбъдне)ако можеха да видят скучното ти ежедневие което се състои в тролене на теми в този,или в други сайтове...
    pretorianec
  • Бахаха! E кой ще се върже на това? Не стига, че Ху-ямиразвейско, струва една торба с пари, ами и да разрешиш на ККП да вижда каквото и ти, брееййй! Ей сега Хук-вам!
    strikercho
  • Другарю Путин-Ким Чен Ун, ти си дежурен и само като видиш тема за Huawei излизаш от бърлогата :) Спокойно, Китайчетата ще те хванат и тогава друга песен ще пееш, жалък трол :)
    Боби13