Ето и реална снимка на Samsung Galaxy S10 с вградена в дисплея селфи камера

Ето и реална снимка на Samsung Galaxy S10 с вградена в дисплея селфи камера

До премиерата на серията Galaxy S10 остават броени седмици и е време в интернет да започнат да се появяват повече детайли за телефоните в нея и техни снимки. Ивън Блас (@evleaks) явно също смята така, защото публикува в Twitter снимка на един от моделите в очакваната серия - това е Galaxy S10 с кодово име Beyond 1. Както е видно, устройството разполага с дисплей с извити страни, който покрива по-голямата част от предната страна, а в десния му ъгъл има отвор за селфи камерата.

Страничните рамки около екрана са сериозно изтънени с изключение на долната, която е малко по-широка от останалите. Снимката показва и наличието на стандартен говорител над дисплея, но не е ясно дали този модел ще предложи технологията Sound on Display, която ще позволи на целия екран да възпроизвежда звук - не е изключено тя да е добавена и да се ползва за мултимедийни цели. Блас посочва, че телефона ще може да зарежда безжично и други устройства - подобна екстра вече предлага Huawei Mate 20 Pro.


Втора употреба с гаранция

  • [attachment=0]20190122105105.jpg[/attachment] :shock:
    n1
  • Ако наистина има такава дупка в дисплея, няма да си го взема.
    frank zappa
  • Това е бюджетната версия, интересни ще са 10 Plus и 10 Pro (или както там ще се казва)Lite версията би трябвало да е с плосък дисплей.
    chilko
  • Крив като манерка и с пиезо-вибратор. Джендърски телефон от всякъде. Китайците от Уауей мога да почват с празненствата за новата година днес. Да, могат да започнат с празненствата, вече знаят как ще изглежда Mate серията от лицевата страна 2019 година. Ще почакат само и от епъл да видят, дали да оставят ноча. :D
    Ванката
  • Това е бюджетната версия, интересни ще са 10 Plus и 10 Pro (или както там ще се казва)
    iWolff
  • Крив като манерка и с пиезо-вибратор. Джендърски телефон от всякъде. Китайците от Уауей мога да почват с празненствата за новата година днес.
    A4i
  • Явно това ще бъде дизайна на серията - малки рамки около екрана, който е пробит за селфи камерата.
    chilko