Telenor създава офис на открито в столичен парк

Между 18 и 22 юни, когато ще настъпи астрономическото лято, Telenor ще създаде офис на открито за всички, които желаят да сменят работната обстановка. Telenor Park Office ще бъде разположен в столичния парк "Заимов" в непосредствена близост до Драматичен театър "София" и ще предложи 30 места с различни удобства включително и бърза 4G интернет връзка.

Работното време на пространството е от 9 до 18 часа. Заедно с това Telenor обещава на гостите на офиса на открито серия от безплатни презентации и работилници, на които ще се дискутират теми като GDPR, онлайн сигурност, мобилна фотография и други. Подробна информация за програмата на събитията в Telenor Park Office ще бъде публикувана във Facebook.

 • В статията е споменато за GDPR и че ще се дискутира, затова го вметнах.
  DonPio
 • Аха, сега те разбрах, май. Но нали знаеш, че всички оператори използват скенери за лични карти - спестява време за попълване на договори. Не е много различно от ксерокопието, а е нужно за сравняване на подписите, в случай че имаш претенции по договори и т.н.
  samoznai
 • [Quote]имат право да записват данните от личната ти карта[/Quote] Това е така, но записване на данните и сканиране/ксерокопиране са две доста различни неща. Общото с офиса на открито и аз не знам какво е, но се включих в дискусията защото стана дума за снимане на документ за самоличност, а преди време имах разправии с ВИВАКОМ за това. Беше когато въведоха задължителната регистрация на предплатените карти. Една девойка тръгна да ми ксерокопира личната карта и аз я накарах да унищожи копието. След това чаках няколко седмици докато получа СМС, че СИМ-картата ми е регистрирана.:D
  Luke_Netwalker
 • Нямат право да ти снимат личната карта и не им се налага да я снимат, но имат право да записват данните от личната ти карта. Дори не са длъжни да ти искат разрешението за това, защото без тези данни не могат да ти предоставят услугата. важи за всички оператори. А какво общо има това с някакъв офис на открито, каквото и да е това, нямам идея.
  samoznai
 • [Quote]От колко време е това, защото предния месец ми я снимаха заради лизинга. [/Quote] Да снимат лични карти имат право само банки и нотариуси. Това беше така и преди влизането в сила на новите европейски правила за личните данни. По принцип имаш право да изискаш от тях да унищожат изображението, а ако откажат можеш да подадеш оплакване в Комисията за защита на личните данни.
  Luke_Netwalker
 • От 25ти май.
  tzincbg
 • От колко време е това, защото предния месец ми я снимаха заради лизинга.
  DonPio
 • Вече не се снимат.
  Leo Kolev