Telenor ще предлага ексклузивно Coolpad Porto S

Представеният по-рано през годината Coolpad Porto S ще достигне до българския пазар в началото на следващата седмица. Устройството ще се предлага ексклузивно от Telenor от 11 април в бяло и сиво на цени от 9,99 лв.на месец или 189,99 лв. в брой с абонаментния план “Стандарт 20.99”. Устройството е типичен представил на моделите от долния ценови сегмент на средния клас с характеристики като 5-инчов HD дисплей с технология за подобряването на качеството на изображението Miravision, четириядрен процесор с честота 1GHz, 1GB RAM и Android 5.1 Lollipop. Другите характеристики включват 8МР камера с LED, 8GB разширяема памет и батерия с капацитет 2000 mAh.

 • Bullshit детектора на българина е чудесен. Адмирации за будните хора които не робуват на оператори и пошлост.. Щи дам 160 лв за хардуер на 4 години и на сичкото отгоре с 20 левов договор. Как ли не!
  kaparossi
 • Ulefone Paris гледам. 115 долара към момента. 8 - ядрен процесор, 2 GB RAM, 16 ROM, твърдят, че има Горила Глас. И да няма, за 200 лв(с 10 лв повече) получавам 2 пъти по - добър телефон. Ок, всеки гледа да реализира печалба, ама да ми предлага нещо твърде остаряло на височка цена - I'm sorry, my friend.
  t_btt
 • Пробвал съм вече. Преди година и половина дадох 160 лв за точно такъв телефон от Китай.(С всички митнически плащания толкова ми излезе) Още работи. Според мен големите китайски производители като Doogee, Elefone, Leagoo, Cubot едва ли са по - зле от Coolpad. За сравнение - моят е Leagoo Lead 2 - 4 ядрен процесор Медиатек, 1 ГБ рам, 16ГБ РОМ. А, и карта с памет 8 ГБ имаше в комплекта. Dо тук проблеми няма. И да спре извднъж - той си е изкарал малкото пари, които дадох.
  t_
 • За 110лв и без гаранция ще мине. Аз бих се огледал за Шаоми редми 3. По-добре е според мен. Малко по-скъп, но тоя 1ГБ рам колко да работи... :)
  sladyrko
 • Страхотно и без гаранция и още повече сбирщайн. Голем кеф ще ти е таз набутвация
  hobifon