Telenor ще продава HTC Desire Eye (обновена)

Telenor ще продава HTC Desire Eye (обновена)

Един от най-интересните смартфони на HTC от последните седмици скоро ще се появи и в родните магазини. Това е водоустойчивия HTC Desire Eye, за който стана ясно, че ще влезе ексклузивно в предложенията на Telenor, но засега не са известни подробности за цената, на която ще се предлага. Устройството осигурява атрактивен набор от технически характеристики сред които четириядрен процесор Snapdragon 801 с честота 2.3 GHz, 5,2” full HD дисплей, 2 GB RAM, 16 GB вградена памет и microSD слот.

Отличителна черта е включването на две 13МР камери с двойни LED светкавици, което гарантира и получаването на по-качествени селфи снимки. За това ще помогне и специалния софтуерен пакет от селфи функции, който се нарича Eye Experience и включва и интересна опция за проследяване на лицето при видеоразговор. Друг плюс за феновете на мобилната фотография е наличието на двустепенен хардуерен бутон за активиране на камерата.

 

Ново

Продажбите в мрежата на Telenor започват от 5 декември в два цвята - син и бяло-червен. Цената е 689,99 лв. в брой или 36,59 лв. на месец с абонаментен план Резерв 34,99.