Telenor вече има и 4G смартфон със своята марка

Telenor вече има и 4G смартфон със своята марка

Серията смартфони с марката на Telenor досега включваше три модела, но нито един не поддържаше работа с 4G мрежата на телекома. Компанията е готова да промени това с премиерата на първия 4G телефон в линията Smart, който отново е позициониран в ниския ценови клас и е на достъпна цена, но вече може да се възползва от по-високите скорости за трансфер на данни. Telenor Smart 4G има дизайн с метална рамка и предлага 5” 720р IPS дисплей, четириядрен чипсет с честота 1 Ghz, 1GB RAM и 8GB разширяема памет.

Операционната система е Android 6.0, а сред другите характеристики влизат още камери с резолюция 2МР и 8МР и батерия с капацитет 2100 mAh. В момента смартфонът е наличен в черно с гланцово покритие, а до седмица се очаква и версия в матово бяло. Telenor предлага устройството в комбинация с различни тарифни планове на лизинг или в брой на цена съответно от 4,59 лв. и 89,99 лв.

 • Абсолютно вярно. Моя грешка.
  samoznai
 • MobiWire не е производител на този телефон.Доколкото намирам информация до момента,този телефон(nJoy V50A-SM)e поръчан от Теленор на румънска IT компания която от своя страна ги поръчва от бюджетен китайски производител.Ето това намерих като информация с много ровене: Зад търговската марка nJoy стои румънската фирма DAI-TECH(DAI-TECH SRL).Тази фирма не е позната на българския пазар със своите компютърни продукти,но продуктовата линия nJoy със сигурност ще промени това.В своето мото компанията споделя,че “DAI-TECH виждат живота като най-красивият подарък,който може да бъде получен и за да получим най-доброто от живота трябва да работим много здраво,за да го направим по-приятен”.Основната цел на компанията е да развие nJoy като световно-известна марка и да затвърди своите позиции в IT бранша.Компанията е с над 10 години присъствие в компютърният бранш, но едва през 2010 година решава да се съсредоточи сериозно върху IT сферата и да предлага собствена марка (марки) компютърни продукти. През 2010 година марката RPC минава под управлението на DAI-TECH,а през същата година е създадена и по-интересната за крайният потребител nJoy.За последните почти три години DAI-TECH развива nJoy не само на територията на Румъния,но последователно към Македония, България и Унгария.Що се отнася конкретно до марката nJoy, нейните представители засягат не само десктоп PC-тата,но и мобилните компютри и нашумялите напоследък таблети и телефони/смартфони.
  mikon
 • Mobiwire е производителят. Толкова знам.
  samoznai
 • Здравейте,нека някой който вече ползва този телефон да даде повече информация относно как се държи като цяло.Звук на звънене,и в разговор как се държи.Издръжливост на батерията и др.Преки впечатления-плюсове и недостатъци.Нека някой ако знае да сподели кой е производителят на този телефон и евентуално от къде може да се намерят калъфчета,или на кой друг модел телефон,калъфчетата си пасват с него.:)
  mikon