Телевизорите с марка Nokia идват в Европа

Телевизорите с марка Nokia идват в Европа

През миналата година Nokia лицензира марката си за употреба и с умни телевизори в Индия и изглежда, че тези продукти скоро ще се появят и в Европа. Това става ясно от съобщение на австрийската компания StreamView, която е получила ексклузивни права да предлага в Европа телевизори, DAB+ приемници и стрийминг устройства, които носят името на финландците.

Продажбите ще започнат през празниците, а първоначално продуктите ще са налични в Германия, Австрия и Швейцария, но се надяваме в даден момент да достигнат и до други европейски страни. Устройствата ще са налични във водещи магазини за потребителска електроника и онлайн на nokia.streamview.com.

Телевизорите с марката Nokia са с диагонал между 32" и 75" и заедно със стрийминг устройствата работят с Android TV, така че осигуряват достъп до изобилие от популярни приложения. Стрийминг устройствата пък са лесен и достъпен начин за добавяне на смарт функционалност към обикновени телевизори.

Източник: Pressebox

 • Nokia да обърне внимание на подареното ѝ от САЩ 5G, а не да се занимава с глупости - телефони, телевизори ... , че сме изостанали от Азия ~ 3 години ಠ﹏ಠ .
  Нокия с телевизорите и телефоните е китайче което купи името от майкрософт, който купи поделението за телефони от Нокиа.
  Нокия с 5g оборудването е оригиналната финладска компания.
  Един вид нямат нищо общо.
  zoroaster1980
 • в последно време на пазара за тв техника са се появили всякакви куча марка тв , ако не друго поне внасят разнообразие в ценовият диапазон на телевизорите което до някъде мисля е добре.някой са доста евтини и по бедни хора могат да си ги позволят.
  avanteex
 • Nokia да обърне внимание на подареното ѝ от САЩ 5G, а не да се занимава с глупости - телефони, телевизори ... , че сме изостанали от Азия ~ 3 години ಠ﹏ಠ .
  Kuzmanow
 • Като виждам какви телефони имат представлявам си какви телевизори ще имат. За толкова години не можаха да пуснат един телефон който да си струва, само сапунерки с гадни дисплей Личи си, че не си ползвал една от техните "сапунерки"
  ssaso
 • Като виждам какви телефони имат представлявам си какви телевизори ще имат. За толкова години не можаха да пуснат един телефон който да си струва, само сапунерки с гадни дисплей
  dani1974