Тестове разкриват характеристиките на Samsung Galaxy S III

Тестове разкриват характеристиките на Samsung Galaxy S III
3 май наближава, а с това се увеличава и количеството по-достоверна информация за устройството, което Samsung се кани да ни представи тогава. Вече е почти сигурно, че това ще бъде смартфона Galaxy S III, а през последните дни се появиха повече доказателства, че името му ще бъде такова. Те са били открити в софтуера Samsung Kies, където телефона се споменава в два варианта - GT-i9300 и GT-i9300T, всеки от тях означен като Galaxy S3. Освен това името се появи и в каталозите на различни онлайн магазини.

Вече имаме по-точна представа и какви ще бъдат техническите характеристики на смартфона благодарение на приложението за тестове AnTuTu. В неговата класация вече има запис Galaxy S III, който се нарежда директно на първото място по производителност като измества досегашния първенец Asus Transformer Prime. Според детайлите устройството използва процесор Exynos 4212 с работна честота 1.4GHz (това вече беше потвърдено официално от Samsung) и има 1 GB RAM. Другите характеристики включват 4,6" екран с резолюция 1280 х 720 пиксела, Android 4.0 и две камери с резолюция 2МР и 12МР.

 • [Quote]Мен не ми харесва Exynos 4 , щото ми се искаше да е с Exynos 5, но явно корейците залагат на сигурното. Сега всичко зависи от конкуренцията. В тази конфигурация галаксито вече не е страховития смартфон, с година преднина пред останалите. Другите фирми в бранша вече имат възможността да предложат по-производителни джаджи, стига да се спрат на по иновативни решения за чипсет.[/Quote] И аз до последно таех надежди,че процесора ще е Exynos 5250 но уви,няма да е той!Но и този процесор който ще е във телефона си мисля,че ще е идеален,мисля си,че ще е най добрия със Cortex-A9 ядро!Двойна производителност и 20% по малко консумация на енергия,сравнено със предишното поколение процесори от серията Exynos не е никак зле!!!Ачи ти как го определяш този процесор сравнен със Тегра 3???
  t1ri
 • [Quote]...и да оправят бъговте в Андроид.[/Quote] Абе ти верно си ''Папагала Коко''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ти друго знаеш ли да говориш или само си знаеш ''хардуера бил изпредварил софтуера'' или ''няма нужда от 4 ядрени смартфони'' или пък ''Андроид е бъгава Ос''.....Айде земи измисли нещо ново щото ми писна от твойте клишета!Темата е за техническите спесификаций на Галакси С3 а ние пак я ''уакахме'' и започнахме спорове Андроид vs Ай ос!!!ПАК ТИ ГО КАЗВАМ ТИ СИ ПАПАГАЛА КОКО КОКО,КОКО,КОКО,КОКО,КОКО,КОКО,КОКО
  t1ri
 • [Quote]Какви са тези смешни характеристики ?[/Quote] И кое е смешното на характеристиките на телефона,може ли да ми обясниш???
  t1ri
 • Айде кажи какви са тия скапани проблеми, които пречат на всекидневна работа??? Що се излагате така, не знам. Ама такава е психиката ви, на привържениците (независимо към айОС или Андроид). И най-лекия еднократен сеч ще ви се стори като огромен проблем който пречи на всекидневната работа.
  fintaraBG
 • Пазарниятдял показвал- ето това е смешно. И не, айОС има бъгове, но те не пречат на всекидневната работа с устройствто. А вие от колко време сте с айФоуни? А, да, впрочем, когато аз казвам, че айОС е по-добрата ОС, това ме прави фанатичен привърженик. Когато някой каже, че Андроид е по-добра, това го прави интелигентна форма на съществуане, а?
  keyone
 • То щото ай ОС няма бъгове....(angry)
  Beчния
 • Смешно ;)
  fintaraBG
 • Ти разбира се си много пристрастен и няма да ти отговарям, за да не влизаме във тема:война на операционните системи. Пазарния дял на двете системи достатъчно ясно показва какво искат хората и какво предпочитат.
  milen888
 • ...и да оправят бъговте в Андроид.
  keyone
 • Абсолютно, няма как темповете на растеж на хардуера да са такива, каквито бяха досега. Трябва да се позабавят малко нещата, все пак и догодина ще има нов модел ;) Хардуера вече осигурява комфортна работа на Андроид системата, сега производителите могат да се съсредоточат върху други важни неща- по голям капацитет на батерията, по- добри камери с по-големи сензори и т.н.
  milen888
 • Ти какво искаш 15 ядрен процесор 8 Gb рам 128 SSD 5000х2000 резолюция? Нали трябва след година и половина да има и Galaxy S4
  Faith
 • Мен не ми харесва Exynos 4 , щото ми се искаше да е с Exynos 5, но явно корейците залагат на сигурното. Сега всичко зависи от конкуренцията. В тази конфигурация галаксито вече не е страховития смартфон, с година преднина пред останалите. Другите фирми в бранша вече имат възможността да предложат по-производителни джаджи, стига да се спрат на по иновативни решения за чипсет.
  A4i