Това ли е Samsung Galaxy S IV?

Това ли е Samsung Galaxy S IV?
Новините около Samsung Galaxy S IV не секват и този път са съпроводени с изображение, за което се твърди, че представя реалния външен вид на смартфона. То е под формата на снимка на компютърен екран и идва от източник в Samsung на сайта Samobile. Засега няма потвърждение, че кадърът показва 100% външния вид на устройството, така че не го приемайте за чиста монета. В интерес на истината в него виждаме телефон, който напомня на Galaxy S III и Galaxy Premier, но с уголемен екран и с премахнат централен бутон, а приликата прави изображението някак по-достоверно.

Засега няма потвърждение за техническите характеристики, но според слуховете той ще разполага с четириядрен процесор Exynos 5450 с честота 2GHz и графичен ускорител Mali-T658, 2GB RAM памет, 4.99" Super AMOLED дисплей с full HD резолюция и 13МР основна камера.

http://www.sammobile.com/2013/01/04/exclusive-samsung-galaxy-s-iv-leaked-press-release-shots/

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Абе сензорният бутон не се мокри и не задържа прах. Също така , ако е направен както трябва ще изкара много повече натискания от механичен бутон, тъй като няма движещи се части и активният му елемент е интегриран в стъклото. Сензорната технология все още се усъвършенства и старите модели не са достатъчно чувствителни. Вече има значително по-добри капацитивни модели. Някой дори регистрират жестове. Също така цялото пространство под екрана може да се използва. Никой не е написал , че ще има само три бутона.
    A4i
  • Стига да е истина, изглежда добре. Хубаво е, че по-големия дисплей няма да направи телефона по-широк от S3, а просто заема страничната рамка. Но липсата на хардуерен бутон по-скоро е неприятна, а особено ако бъде заменен от виртуални бутони на дисплея, ще е много тъпо.
    board
  • А ми всички можем да предположим, че няма да се разминава много с действителния модел тази снимка, освен ако не го направят триъгълен.:D
    Ванката
  • Мисля че дори и Самсунг не знаят как ще изглежда S IV :)
    fintaraBG