Този смартфон е евтин за стандартите на Vertu, но пак струва много

Този смартфон е евтин за стандартите на Vertu, но пак струва много

Производителят на луксозни телефони Vertu продължава дейността си, след като през последните години премина през няколко собственици, а последните му смартфони дори могат да минат за евтини според поставените от компанията високи стандарти. Става дума за трите модела Chevron в серията Aster, които заменят коженото покритие на корпуса със специален италиански текстил, чиято текстура е вдъхновена от логото на компанията.

Устройствата са на цена 3000 паунда (3500 евро), което определено не е малко, но минава за бюджетно решение на фона на останалите телефони на Vertu. Както може да се предположи тези пари не купуват най-модерния хардуер – смартфоните предлагат чипсет Snapdragon 801, Android 5.1, сертифицирана от Hasselblad 13МР камера, 4,7” 1080р дисплей и батерия с капацитет 2275mAh. Все пак в хардуера има изненади като 64GB вградена памет и възможност за безжично зареждане.

Източник: Vertu

  • А и ще се цапа. Трябва пране поне на една седмица... :D
    Вито
  • Да ти кажа честно,ако бях човек с възможности този текстил честно казано щеше да ми убие всякакво желание да си го купя по-добре да е с някав метал или диамантов гръб!
    Hitreca Hitrecov