Ултратънък телефон от Samsung

Ултратънък телефон от Samsung
Определението "най-тънък телефон" вече пасва най-добре на Samsung X828 - новия мобилен телефон на корейската компания с невероятната дебелина от 6.9 мм. Устройството изобщо не е лишено от функционалност - 1.9" дисплей с 262К цвята, 2МР камера, 80MB вградена памет и Bluetooth. Споменатата дебелина се отнася за по-голямата част от корпуса, като изключение прави леко издадената камера. Засега телефонът се предлага само във вариант за CDMA мрежи.

 • Говориш пълни глупости.Я ми кажи кога излезе Х610-преди или след Моторолата?Преди,а беше дебел само 11.8мм.Освен това единственото общо межу телефоните на Самсунг и Моторола е,че са тънки.Тези на Самсунг са много по-красиви и функционални.
  Леонард
 • Тия от Самсунг са пълни нещастници! Окипазиха сребърния цвят с гнусните си еднообразни модели, сега са решили да развалят красотата на черния... и въобще защо чак след RAZR се сетиха да пускат тънки телефони. Малко позакасняха с година и половина и няма да надминат постижението на Моторола колкото и тънки телефони да правят. Култовия тънак телефон си остава V3, радвайте се на тъпите имитации колкото искате.
  Defs
 • na men z150 sy6to mi hareswa i toi e dosta tynyk
  PLz
 • dosta e dobyr telefona
  Nakatak_zick
 • Понеже е много рано,НЯКОИТЕ не са го прочели,за да злобеят.Супер качество+функционалност+КРАСОТА=1/2 от цената на някоя нокия/пример-8800-?????????????????/-SAMSUNG-N1
  HICHNELANDER