Устройства на Samsung с до 50% отстъпка от А1 до края на месеца

Устройства на Samsung с до 50% отстъпка от А1 до края на месеца

А1 обяви, че намалява цените на всички актуални модели смартфони и таблети на Samsung, които се предлагат от компанията. Намалението достига 50% или 320 лева и ще продължи до края на месец март, а от него могат да се възползват както клиентите на онлайн магазина на А1, така и посетителите на магазините на телекома, които изберат абонамент за мобилен план A1 ONE Unlimited.

Изборът от устройства е широк – от бюджетни предложения като Galaxy A20e и A21S, които се предлагат с 50% намаление, до средния клас смартфони Galaxy A51 и A71 с 25% отстъпка. Клиентите на телекома могат да избират и от флагманите и последното поколение продукти като Galaxy S20 FE с 15% по-ниска цена и Galaxy S21 Ultra, който е по-евтин с почти 200 лева. Сгъваемият Galaxy Z Fold2 е наличен с 324 лева намаление с план A1 ONE Unlimited 2XL.

Предложенията са достъпни за клиентите, които сключат абонамент с някои от мобилните планове A1 ONE Unlimited, които също имат промоционални условия до края на март. При таблетите намалението достига 20% от цената при сключване на договор за план A1 Surf XS или по-висок. Сред промоционалните модели са Galaxy Tab A7, Galaxy Tab S7 и Galaxy Tab S7+ 5G.