В първото видео за Samsung Galaxy S III има овце

В първото видео за Samsung Galaxy S III има овце
Samsung обеща днес да разкрие нещо ново около следващия си смартфон от серията Galaxy и това се случи, макар и от публикувания видеоклип да не стана ясно кой знае какво за възможностите на устройството. Премиерата му се състоя в 14 часа българско време, а специалният сайт не успя да издържи на големия потребителски интерес и достъпът до него е все още труден. За наше щастие YouTube няма проблеми с трафика. Както можете да се уверите сами, видеото има по-скоро задачата да предизвика допълнителен интерес към джаджата, отколкото да информира. В него корейците не се въздържат отново да се обърнат към потребителите на iPhone, като ги оприличават на овце, както направи и в някои от предишните си реклами. До 3 май, когато ще се състои премиерата на телефона в Лондон - събитие, на което ще присъства и MobileBulgaria, очакваме да видим още клипове.

https://www.thenextgalaxy.com/

Препоръчани оферти

 • [Quote]Честно да ви кажа вчера се почувствах точно като овчица, проверявам някакъв таймер, с надежда, че поне ще загатнат някоя подробност за телефона. А на края се оказа, че аз и всички кликащи с нетърпение на сриналия се сайт, го правим точно като овчици аз да видим едно безсмислено видео не даващо никаква информация.[/Quote] (yes) Точно. Телефонът ще кърти, спор няма, но тази реклама е тъпа. Може би пък клиентелата налага такъв агресивен подход. За Епъл работи и явно Самсунг са решили да разчитат на по - агресивен подход. Както и да е, едва ли за някой разумен човек, каквато и да е реклама ще е от значение за избор на телефон от такъв клас.
  E34v8
 • И аз съм запален техно гийк, но мисля че се прекалява. Един вид живеем за да видим как ще излезе... Ай стига бе. Още малко и ще почнете да анализирате секунда по секунда тоя трейлър с тия овце. vladovn, пък форума не знам що намесваш. По-вероятно не си разбрал какво имам предвид (виж първата част на това мнение). Иначе принципно всички сме овце, по един или друг начин. Помислете и ще разберете защо... нямам настроение да пиша дълги постове. (whistle) И накрая: След толкова много шум ще стане като с айфона - разочарование. Очаквания - огромни (даже нереални), а накрая... Надявам се че няма да стане така, имам вяра в Самсунг. ;)
  fintaraBG
 • [Quote]Не знам какъв е тоя зор от всички вас, трейлъри мейлъри, слухове, информации, следене... Така и така ще излезне, няма смисъл да се правим на овчици. [/Quote] Пич, знаеш ли какво значи "Фен" и за кого е насочен Тийзъра или Трейлъра :) Има запалени техно гийкове..като мен :) За тях е, ти ако искаш не следи инфото до 3ти май :) Но ние Феновете, не сме част от овцете :) хахах
  Crazy Heart
 • (beer)(beer)(beer)(beer)
  Crazy Heart
 • Ами да вземем и форума да спрем, защото все някога ще излезе, а?
  vladovn
 • Не знам какъв е тоя зор от всички вас, трейлъри мейлъри, слухове, информации, следене... Така и така ще излезне, няма смисъл да се правим на овчици. (whistle)
  fintaraBG
 • Аз на този момент във видеото имах усещането, че ме карат да се припозная из овцете... То такъв беше и призива в клипа. Доста накриво стъпаха Samsung с този трейлър.
  Sage
 • Честно да ви кажа вчера се почувствах точно като овчица, проверявам някакъв таймер, с надежда, че поне ще загатнат някоя подробност за телефона. А на края се оказа, че аз и всички кликащи с нетърпение на сриналия се сайт, го правим точно като овчици аз да видим едно безсмислено видео не даващо никаква информация.
  board
 • Хехе, не бъдете ioвце, бъдете Sовце :D. Само да не объркат нещо с телефона, че ще изглеждат смешно с тази шумотевица.
  E34v8
 • Не, че нещо, но ако ти си толкова извратен, си е лично твой проблем. :D
  plam4oo
 • Аммм,той коча ги снима:D:D:D:D:D
  rado243
 • Един коч поне да бяха сложили на тия арни офчици...
  Parmenion
 • Тази реклама ми изглежда като че ли дори не се опитват да докажат, че са по-добри. Те просто са различни. Т.е. който не иска айФоун, да заповяда.
  keyone
 • Чак пък...
  fintaraBG
 • сега самсунг галакси феновете ще лъскат на тази реклама
  pitlordDesireHD