В Румъния Nokia 8 ще струва около 520 евро

Докато чакаме 16 август, когато би трябвало да се състои официалната премиера на Nokia 8, продължаваме да научваме нови детайли за устройството, което ще застане на върха в продуктовото портфолио на HMD Global. Наскоро видяхме снимки на телефона в медно оцветяване, а междувременно от Китай идват още няколко кадъра, които го показват в този до голяма степен необичаен за телефон цвят. Нещо повече – очаква се този вариант всъщност да е комбинация от златисто и медно. Снимките разкриват двойната основна камера, но липсата на логото на Zeiss подсказва, че става дума за прототип.

Аксесоари за:

Преди няколко седмици се заговори, че цената на Nokia 8 в скандинавските страни ще е около 590 евро, което означава, че тук би трябвало да е по-евтин заради по-ниските ставки на ДДС. Това предложение се подкрепя и от румънския сайт Mobilissimo, който публикува информация от системата на местното подразделение на Vodafone. Тя показва, че компанията ще продава телефона в черно на цена 2354 леи, което е около 515 евро, а това означава, че ще бъде по-евтин от Samsung Galaxy S8 и HTC U11, които също разчитат на мощния чипсет Snapdragon 835.

Източник: Mobilissimo

  • Много, много, МНОГО добре каазно. :)
    muamamu1
  • Годините в които нещата се правеха от инженери отдавна отминаха- сега всичко се прави от счетоводители и резултата е визуално близки модели с еднакви функции и еднакви чаркове като продажбите зависят единствено от маркетинг отдела...
    qhbz