Vbox7 и Nova Play влизат в трафик пакетите на плановете Тотал+

Vbox7 и Nova Play влизат в трафик пакетите на плановете Тотал+

Telenor обяви, че добавя нови приложения и платформи към трафик пакетите за плановете Тотал+, a освен това включва и нова дигитална услуга. Така например трафик пакет “Чат” вече включва платформата Discord и бизнес приложенията за комуникация и споделяне Cisco Webex и Zoom. Пакетът “Социални мрежи” вече се казва “Социални мрежи и новини” и включва трафик до пощенските услуги abv.bg и mail.bg, както и до сайтовете Dnevnik.bg, Capital.bg и Investor.bg. Част от трафик пакетa “Видео” вече са и платформите Vbox7 и Nova Play.

Компанията предлага и абонамент за нова дигитална услуга - достъп до съдържанието на “Капитал”. Услугата може да се активира чрез включването в позиция за дигитална услуга от план Тотал+ или като допълнителен пакет на цена 11.99 лв. месечно, а всеки потребител може да я изпробва безплатно за един месец. Бизнес клиентите на Telenor могат да се абонират и за пакет Капитал PRO с допълнителни бизнес доклади и финансови резултати на цена 28.99 лв. на месец. Абонатите на плановете Тотал+ могат да изберат трафик пакети и дигитални услуги през мобилното приложение MyTelenor.

Оферти на деня

 • Единственото по използвано от тея добавените е NOVA Play останалите са безполезни глупости. Чат пакета е невъзможно тея 10ГБ да се изхабят освен ако не прави човек всеки ден конферентни видео разговори със дълготраен период. По скоро да обединият Чат пакета и Социални мрежи пакета във един и дори да са общо 15ГБ за тях пак ще е по добре от сега. То ако добавят и YouTube във видео пакета то ще са почти безполезни другите ГБ дето ги дава отделно извън пакетите. Ето при моя план как са няма http://prntscr.com/picm4w Общо 45Гб за България обаче както са ги разделили нямам шанс да ги изразходия. Музикалния пакет само Deezer поне и Spotifly да бяха добавили там за кво ми е тъпата ябълкова услуга. Са един вид ме принуждават да мина на Deezer тва си е чиста реклама явно имат подписан договор с тях. Преди бях на 20ГБ общи за всички вместо да беха прайли тея отделни пакети да бяха пуснали 30ГБ общи при тея условия по добре щеше да е
  LOVECAT
 • Абе и преди беше бозав, ама сега много е тежък и не превключва автоматично от 1080 на 720 или на SD при лоша връзка.
  tzincbg
 • vbox7 беше хубав сайт преди да го купят Нет инфо.
  Apple_fan
 • -
  npet
 • да пуснат ютуб, какво ми качват този вибокс
  mjoy383
 • вебокса умря отдавна
  ex_bg