Вече можете да изтеглите Super Mario Run за iOS

Вече можете да изтеглите Super Mario Run за iOS

Nintendo започна разпространението на мобилната игра Super Mario Run и тя вече може да се изтегли от потребителите на iPhone и iPad. Първите четири нива (от общо 24) са безплатни, но за да отключите пълната функционалност, ще се наложи да заплатите 10 евро през интегрираната система за покупки. Първата мобилна игра с любимия герой на милиони потребители залага на опростен геймплей от познатия тип endless runner, който се управлява изключително лесно – за да накарате Марио да скочи, докосвате екрана, което прави приложението изключително подходящо за игра с една ръка.

Ще откриете и други познати елементи от конзолните игри – събирате монети, намирате и консумирате гъби, борите се със злодея Боузър и т.н. Добавен е и режим Toad Rally, който дава възможност да се състезавате с приятелите ви кой ще завърши дадено ниво най-бързо, а Mushroom Kingdom дава възможност за създаване на нива. Вече писахме, че приложението изисква постоянна връзка с интернет, а версията за Android се очаква през следващата година.

 • Достъпна е, изтеглих я вчера вечерта от чисто любопитство и след първото ниво я изтрих. За мен не си струва дори да се изиграят трите безплатни нива. Да се "изиграят" е много силно казано. Може пък все пак на някого да се хареса.
  Monstter
 • Виж ми поста по обяд, има и приложен скрийншот. Едва след като получих имела ми го отключи в апстора. Както и да е, може нещо да се е бъгнало при мен...нямам идея.
  Ванката
 • Достъпно е от вчера по обяд още.
  milenski73
 • Никой обаче не спомена, че в апстора приложението е недостъпно все още, а трябва да получите имейл, откъдето да си го изтеглите.
  Ванката
 • като например ? и нямах предвид че играта е мега яката а че я пускат ужким безплатна и след 3 нива дай 20лв тука
  TNT9
 • На Android има страхотен безплатен клонинг на Супер Марио, казва се Andrio's world (преди Mobile Andrio). Работи с тъч скрийн, клавиатура, джойстик, дистанционно за Android tv box, каквото имате: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.joergjahnke.mario.android.free Спомени. :)
  tzincbg
 • То за андроид сигурно има читави и безплатни... Или ще е нахакано с реклами, или търсиш кракнати приложения. Ако ще е за второто и при ios има начини.(whistle)
  milenski73
 • При ИОС безплатно няма. Мини на андроид.
  velnsl
 • Нещо не ми дава да го изтегля. Не че ги играя тия детски игри...
  Ванката
 • То пък яката зарибявка... Има поне 300 по-стойностни игри за губене на време.
  milenski73