Вече можете да закупите Realme 7 Pro при нас

Вече можете да закупите Realme 7 Pro при нас

От известно време смартфоните Realme се продават официално и у нас, което е добра новина за потребителите, тъй като устройствата предлагат добро съотношение цена-производителност. Сега два от актуалните модела от серия Realme 7 са достъпни и през нашия онлайн магазин, а това са Realme 7 и Realme 7 Pro.

Допълнение (16:10) - Realme 7 все още не е в продажба, но се очаква в близките дни да бъде наличен и той.

Realme 7 Pro разполага със Super AMOLED панел с диагонал 6.4 инча, резолюция Full HD+, честота на опресняване 60Hz и вграден скенер на отпечатъци. 32-мегапикселовата селфи камера е поставена в отвор в екрана. Сред основните параметри на модела са чипсет Snapdragon 720G, 6/8GB LPDDR4x RAM, 128GB разширяема памет UFS 2.1 и батерия с капацитет 4500 mAh и технология за бързо зареждане при 65W.

Основната камера включва 64MP сензор Sony IMX682, 8MP с ултраширокоъгълен обектив, монохромен за боке ефекти и сензор за макроснимки. Сред останалите черти на устройството са стерео говорители с Dolby Atmos, USB Type-C порт и жак за слушалки. Корпусът на устройството е издръжлив на изпръскване с вода.

Realme 7 от друга страна предлага LCD екран с диагонал 6.5 инча, резолюция Full HD+, честота на опресняване 90 херца, защитно покритие Gorilla Glass и отвор, в който е поместена 16MP селфи камера. Тук се разчита на чипсет Helio G95 в комбинация с 6/8GB LPDDR4x RAM, 64/128GB разширяема памет UFS 2.1 и батерия с капацитет 5000 mAh с технология за бързо зареждане при 30W.

Основната камера е идентична с тази на Pro модела. Сред останалите черти на устройството са USB Type-C порт, жак за слушалки, устойчивост на изпръскване с вода и вграден в бутона за включване четец на отпечатъци.