Весели празници от MobileBulgaria!

Весели празници от MobileBulgaria!
Коледната магия отново дойде при нас, а след още няколко дни ще настъпи следващата година - китайският календар е отредил тя да премине под знака на прасето. Всички ние, от екипа на MobileBulgaria, ви пожелаваме една невероятна и весела Коледа и изпълнена с предизвикателства, мобилни технологии и щастливи мигове Нова година! Благодарим на всички вас за цялата подкрепа, която ни оказахте през изминалите години! Обещаваме, че ще продължим да ви осведомяваме за всичко най-ново в света на мобилните технологии и през новата 2007 г.
И не забравяйте, че можете да помогнете за лечението на болни български деца, като се включите в благотворителната инициатива "Българската Коледа". Ако искате да върнете тяхната усмивка и тази на родителите им, изпратете SMS или се обадете на номер 1117 за абонати на "М-Тел", vivatel и GLOBUL. С всяко обаждане или SMS ще дарите по 1 лев. Повече възможности за помощ ще откриете на сайта www.bgkoleda.bg .

Весели празници!

 • И на вас да е спорна и щастлива новата година.
  1-GSM by АЛЕКГРУП
 • споровете са главно то хора като тебе agua_cool дано през новата година да поумнеите и да спрете да спорите и да се заяждате а най добре е и ако и на кирилица се научите да пишете
  apolon26
 • ebasi maznika... i se pak priqtno prekarvane na praznicite na vsi4ki ida se zaredite s mn polujitelna energiq zada kompensirame sporovete v foruma :D
  aqua_cool
 • Весели празници на всички и от мен!Пожелавам Ви да намерите най-желаният си подарък утре сутрин под елхата,а на Нова Година да изкарате един щур купон!В допълнение към това и много здраве,щастие и много веселие през новата година!
  Леонард
 • И от мен весели празници на екипа на сайта пожелавам им много чаровни усмивки както и на съфорумците!
  Mima73