Vivo Nex 3 ще предложи дисплей върху 99.6% от предната част

Vivo Nex 3 ще предложи дисплей върху 99.6% от предната част

Очаква се Vivo да представи смартфонa Nex 3 на 16 септември, a междувременно от компанията споделиха и малко информация за него. От публикация на продуктовия мениджър на бранда Ли Шиянг в китайската социална мрежа Weibo научаваме, че Nex 3 ще има съотношение екран към тяло от 99.6%. Изчислението е направено по стандартния метод, използван в бранша.

Интересно е и твърдението на Шиянг, че никой от конкурентите на компанията няма да успее да постигне такова съотношение в идните шест месеца. Споделеният с публикацията рендър показва част от дизайна на Nex 3, който е без странични рамки около дисплея, а тези под и над него са максимално тънки. Наскоро видяхме видео с прототип на телефона, което показа неговия двустранно извит дисплей.

Според слуховете устройството ще предложи AMOLED екран с диагонал 6.89" и вграден скенер на отпечатъци. Сред останалите параметри най-вероятно ще видим чипсет Snapdragon 855+, до 12GB RAM, до 512GB памет за файлове, батерия с капацитет 4500 mAh с технология за бързо зареждане до 44W и Android 9 Pie. Основната камера може да е тройна (64 MP + 13 MP + 13 MP), а предната - двойна (16MP + 16MP), като ще бъде поставена в подвижен механизъм.

Източник: Weibo

Оферти на деня

 • Казах "най-малкото"!
  AVKansazov
 • Няма проблем с разместването, защото има функция заключване на разместването....
  Боби13
 • Иновативно... та да се чудиш как да го хванеш така че да не стартираш половината приложения по дисплея или най-малкото да ги разместиш... :roll:
  AVKansazov
 • BBK electronics си разделят телефоните главно така:
  Realme - бюджетна марка
  Oneplus - за технологични ентусиасти
  Oppo - модерен, фешън бранд, за имидж
  Vivo - за тестване на иновации, авангардни технологии
  tzincbg
 • Те и без Виво са си там.
  Victormihov
 • А феновете на Епъл да ми разправят колко иновативен бил айфона, Виво ги върнаха 5 години назад.
  martinrachev