Скоро ползващите Android ще могат да провеждат разговори през Your Phone за Windows 10

Скоро ползващите Android ще могат да провеждат разговори през Your Phone за Windows 10

Приложението на Microsoft Your Phone, което предоставя възможност на потребителите да свържат своя смартфон с Android към компютър с Windows 10 и да имат достъп до известията, снимки, файлове и др., ще предостави разширена функционалност за потребителите със смартфони Samsung. Благодарение на партньорството между корейците и Microsoft, което беше обявено по време на премиерата на Galaxy Note10, моделите от серията предлагат бутон, наречен „Link to Windows 10”. Чрез него потребителите могат да взаимодействат с компютъра си, като получат в него достъп до приложенията и цялото съдържание на мобилния телефон.

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

По-късно през годината се очаква и опция за получаване и започване на разговори през компютрите с Windows 10. Логично Microsoft планира да предостави тази функционалност и за останалите устройства с Android, което се подсказва от споделена в Twitter екранна снимка, показваща я в действие с Realme 3 Pro. В случая става дума за ранен достъп до този режим за потребители на тестовите версии на Windows. Друга новост в Your Phone е показването на нивото на заряд на смартфона в приложението за компютъра. Засега тази опция е налична само за хората в програмата Windows Insider, но скоро ще е достъпна за всички.

  • Дреме му на някой точно пък за твоето 'съдържание'..
    Интересна функция, дано излезе скоро.
    maxito2
  • Много им е потрябвала на потребителите уиндолската простотия. Искат да ми следят съдържанието в устройството - да ама, няма как да стане...
    Mkk1