Скоро ползващите Android ще могат да провеждат разговори през Your Phone за Windows 10

Приложението на Microsoft Your Phone, което предоставя възможност на потребителите да свържат своя смартфон с Android към компютър с Windows 10 и да имат достъп до известията, снимки, файлове и др., ще предостави разширена функционалност за потребителите със смартфони Samsung. Благодарение на партньорството между корейците и Microsoft, което беше обявено по време на премиерата на Galaxy Note10, моделите от серията предлагат бутон, наречен „Link to Windows 10”. Чрез него потребителите могат да взаимодействат с компютъра си, като получат в него достъп до приложенията и цялото съдържание на мобилния телефон.

Препоръчани оферти

По-късно през годината се очаква и опция за получаване и започване на разговори през компютрите с Windows 10. Логично Microsoft планира да предостави тази функционалност и за останалите устройства с Android, което се подсказва от споделена в Twitter екранна снимка, показваща я в действие с Realme 3 Pro. В случая става дума за ранен достъп до този режим за потребители на тестовите версии на Windows. Друга новост в Your Phone е показването на нивото на заряд на смартфона в приложението за компютъра. Засега тази опция е налична само за хората в програмата Windows Insider, но скоро ще е достъпна за всички.

 • Много им е потрябвала на потребителите уиндолската простотия. Искат да ми следят съдържанието в устройството - да ама, няма как да стане... Просто за информация - имаш ли Хром, Месинджър, СнапЧат, Файсбук или нещо подобно на телефона?
  npet
 • Дреме му на някой точно пък за твоето 'съдържание'..
  Интересна функция, дано излезе скоро.
  maxito2
 • Много им е потрябвала на потребителите уиндолската простотия. Искат да ми следят съдържанието в устройството - да ама, няма как да стане...
  Mkk1