Всички нови телефони от Huawei може да са с HarmonyOS

Всички нови телефони от Huawei може да са с HarmonyOS

Очакваме новата операционна система на Huawei, HarmonyOS да дебютира официално при смартфоните с бъдещата серия P50. Междувременно обаче изглежда бета версията на софтуера е достъпна за някои модели на компанията в Китай.

Сред тях са Mate X2 и серията Mate 40, които могат да ползват бета версията за разработчици на HarmonyOS 2.0. Междувременно благодарение на лийкъра Digital Chat Station научаваме, че всички бъдещи телефони на Huawei ще използват операционната система.

От друга страна новите смартфони на Honor ще са с Android 11 и MagicUI 5.0. Интересно е, че има възможност HarmonyOS да дебютира официално с ново попълнение в серията Mate 40, а именно Mate 40 Pro 4G. Той наскоро премина процесите по сертификация в TENAA и 3C.

Очаква се след премиерата на операционната система до нея да имат достъп редица съществуващи устройства на компанията. Сред тях са Mate 40 Pro, P40 Pro, P40 Pro+, Mate 30 Pro 4G, Mate 30 Pro 5G, MatePad Pro и MatePad Pro 5G.

Източник: Weibo

Вземи Huawei Mate 40 Pro, 256GB + 8GB RAM  от Citytel на промо цена. Безплатна доставка до София, възможност за изплащане.