Waze въвежда редица новости

Waze въвежда редица новости

По време на проведеното през изминалата седмица виртуално събитие Waze On компанията представи някои интересни функционалности към услугата за дигитални карти и навигация. Една от най-желаните от потребителите екстра, а именно насочване по платно, излиза от бета версията на приложението и ще е достъпна за всички.

Waze е собственост на Google, а като такова приложението вече включва и опция за предложения за пътуване. На базата на предходни маршрути програмата ще се опита да прогнозира следващата ви дестинация. Тази опция ще е налична през следващия месец.

Освен това ще бъдат добавени известия, които ще предупреждават за задръствания по обичайния ви маршрут, а това ще е е полезно и може да ви спести време. Подобрени са и изчисленията за очакваната продължителност на пътуването.

Waze добавя и нови функционалности, които да улеснят споделянето на превоз, а това са Real-Time Rides и Instant Book. Компанията работи и в партньорство с Amazon Music, което ще се осъществи скоро.

Други интересни данни от събитието са, че услугата се използва от над 140 милиона потребители, които са изминали 36 милиарда километри и са съобщили за 70 милиона инциденти.

Източник: Waze

  • Много полезно приложение, но се чудя, дали ще го интегрират скоро с Maps!? Липсват ми някои функции от Карти.
    Cawo