Wi-Fi проблемите на iPad 3 може и да се оправят със софтуерен ъпдейт

Wi-Fi проблемите на iPad 3 може и да се оправят със софтуерен ъпдейт
Сигурно помните, че един от неразрешените за момента проблеми около новия iPad e свързан с Wi-Fi възможностите му, от които някои потребители се оплакват. Докато очакваме Apple евентуално да направи официално изявление по въпроса, хардуерният експерт Аарън Вронко, който е изпълнителен директор на компанията Rapid Repair, споделя, че според него проблемът може да бъде решен със софтуерен ъпдейт.

Според Вронко симптомите, които се появяват, показват, че не става дума за хардуерен проблем, тъй като ако случаят беше такъв, Wi-Fi възможностите на таблета щяха да са нарушени доста по-генерално. За някои потребители обаче ресет на настройките на Wi-Fi разрешава проблема, поне временно. Разбира се, надяваме се Apple да стигне до същите изводи, тъй като разрешаване на проблема със софтуерен ъпдейт ще бъде доста по-лесно решение за всички.

 • Не така мислят хората с ябълкови глави.
  fintaraBG
 • Антените са ахилесовата пета на Апълите.
  Българин
 • Не може да бъде ??? Да има проблем при продукт на ябълката :) При всички други може, но тук НЕ :):):) А иначе е ясно,че при техниката винаги се появяват проблеми и ябълката не може да прави изключение :) Идеални неща няма :)
  Боби13
 • :D
  fashion_m
 • А така баце научи ги ти как да ги слагат тия антени тия пустиняци ;)
  Nistel