Motorola Defy Mini ексклузивно в предложенията на VIVACOM

Motorola Defy Mini ексклузивно в предложенията на VIVACOM
Един от първите модели смартфони на Motorola за тази година - Defy Mini, може да се намери ексклузивно в търговската мрежа на VIVACOM от днес. Устройството струва 6,90 лв. на месец с двегодишен лизинг в комбинация с тарифата Mega Call XL, която дава до 1800 минути за разговори към всички фиксирани и мобилни мрежи у нас, както и в държавите от Международна група 1, която включва страните от ЕС, близките ни съседи, САЩ и Канада.

Motorola Defy Mini е предназначен за активни потребители, за които спортът е начин на живот, тъй като апаратът е устойчив на удари, вода и прах. Моделът разполага с 3.2" екран със стъкло Gorilla, 3МР камера с автофокус и светкавица и втора VGA камера за видеоразговори. Има microSD слот за допълнителна памет, батерията издържа до 10 часа в режим на разговори, а операционната система е Android 2.3. Сред другите характеристики са процесор с работна честота 600MHz, FM радио, 512МВ RAM и 512МВ ROM памет.

Препоръчани оферти

 • Всички оператори пускат такива прес-съобщения и в тях дават цената на телефона с най-големия абонаментен план, това да не те впечатлява. Иначе като разгледах офертите с другите планове, с едногодишен договор с 5 лв. такса телефона ти излиза 260 лв., което е добре, при положение, че най-ниската цена на свободна продажба е 350 лв. Във България няма и няма и да има скоро оферти като на запад- безплатен топмодел смартфон последен модел по избор+500 мин. към всички мрежи+ 1 ГБ нет на максимална скорост и неограничен след това, за 30-35 лири или около 70-75 лв. Аз виждам само два изхода от това положение- Терминал 1 и Терминал 2 на летище София :)
  milen888
 • Това с план 100 лв не е никак изгодно. И М-Тел почнаха да предлагат с Актив. Принуден си да качиш сърф пакет и ти излиза над 130 лв поне.. (no)
  Обективният
 • http://vivacom.bg/bg/residential/devices/section/mobilni_telefoni/view/motorola_defy_mini/offers
  chilko
 • Винаги съм казвал,че цените на апаратите и при трите КОоператора са като цени на бутиков магазин. Ама ние сме си виновни,спрете да им пълните гушата има ибей и много други свестни магазини.То на този план от 100лв. трябва да го подаряват или най много със символична цена от 50ст.Сега операторските ботове преди да почнат с прословутото качество и гаранции да се опомнят защото качеството е еднакво ако апарата си е оригинален а по въпроса за гаранцията ако не е нещо дребно или признато от производитела винаги ше ви кажат,че сте преплували с тела си Атлантика,скочили от Хималаите и т.н.(no)(no)(no)(no)
  rado243
 • аз си мисля,че им слагат някакви акцизи и затова операторите ги дават скъпо
  Hitreca Hitrecov