Windows Phone 7.8 идва до седмици, твърди Nokia

Windows Phone 7.8 идва до седмици, твърди Nokia
Днес Nokia и Microsoft организираха в Сингапур събитие, посветено на разработването на софтуер за Windows Phone 8, което обаче ни донесе интересна информация за Windows Phone 7.8. Според представител на Nokia обновяването до тази версия на платформата за по-старите телефони вече е готово, т.е. през тази седмица е достигнало етап на RTM и може да очакваме до дни или седмици да бъде пуснато от производителите на телефони. Според него това определено ще се случи до края на тази година, а не в началото на следващата, каквато информация се появи през последните дни. Другата информация около ъпдейта е, че в него няма да присъства браузъра IE10, тъй като за работа изисква хардуерно ускорение.

http://wmpoweruser.com/nokia-asia-pacific-says-windows-phone-7-8-coming-in-a-matter-of-days/

 • То хубаво че идва до седмици , ама то и до края на годината има само някакви 6 седмици .Пък и като погледнеш една година има само някакви си 52 седмици . Това ми звучи малко като обявяването на закъснението на влаковете в БДЖ - винаги се обявяват в минути. Като чуеш ,че влака има 90 минути закъснение , в първият момент не реагираш толкова бурно , докато не ги сметнеш като час и половина .
  GalinBelos
 • чакай... нали връзката с интернет е точно това което е плюса на всеки един модерен смартфон. Аз мога да си прехвърлям файлове с Bluetooth и на стария Sony Ericsson K800i :D. Друг е въпроса че може би сърфирането не е особено приятно с IE.
  mchalakov
 • Лично за мен, по-интересни са другите възможности, които добавя новият ъпдейт. Като например възможността за прехвърляне на файлове през Bluetooth. Ползването на Internet през малкия екран на телефона си е цяло мъчение.
  l_zdravkov
 • Po-dobra poddrajka na web standartite na World wide web Consortium (W3C). Tova vkliucva poddrajka na novi HTML tagove, novi CSS properties i novi Javascript funkcii. Sent from my Windows Phone
  fashion_m
 • А какви са промените в IE10 спрямо предишната версия на браузъра?
  Wishmak3r