Ето безплатните игри в PlayStation Plus за август

Ето безплатните игри в PlayStation Plus за август

Точно по график Sony обяви кои са безплатните игри, които ще получат абонатите на PlayStation Plus през август. Започваме с WipEout Omega Collection, в която са комбинирани ремастерирани две игри от култовата серия - WipEout 2048 и WipEout HD, плюс разширението HD Fury.

Този футуристичен рейсър няма нужда от представяне, но ще предложи достатъчно забавления на феновете на високите скорости и екшъна. На разположение са 26 писти, на които да покажете уменията си в условията на безтегловност, но можете и да се състезавате онлайн или да се изправите срещу приятел, който е на дивана до вас. Играта поддържа и PlayStation VR.

Sniper Elite 4 ще ви постави в ролята на снайперист по време на Втората световна война, който работи на Апенините в тила срещу страните от Оста. Ще се наложи да проучите големи и разнообразни зони и да се справите с враговете, преди да се насочите към по-сериозните мишени в преследване на нацистко супероръжие, което застрашава цяла Европа.

На разположение имате различни капани и експлозиви плюс допълнителни оръжия и бойни хватки, но разбира се, можете да разчитате и на своята вярна карабина. Имате и възможност да се кооперирате с приятели онлайн за още по-голям успех или да се впуснете в мултиплеър сблъсък с до 12 играчи.

WipEout Omega Collection и Sniper Elite 4 ще могат да се изтеглят на 6 август. Това означава, че имате още няколко дни да получите актуалните безплатни заглавия Detroit: Become Human и Horizon Chase Turbo.

Оферти на деня