WSJ потвърди идването водоустойчива версия на Galaxy S4

WSJ потвърди идването водоустойчива версия на Galaxy S4
Продажбите на Galaxy S4 са на път да започнат, но Samsung готви и друго устройство със същото име, което ще видим през идните месеци. Вече писахме за думи на представител на корейците, според който компанията подготвя версия на смартфона, която ще бъде ударо- и водоустойчива. Тази информация беше потвърдена и от Wall Street Journal, а изданието пише, че новото издание ще се казва Galaxy S4 Active и ще е на пазара през юли. Посочва се, че на външен вид наподобява стандартния модел.

Изданието споменава и други детайли за продуктовите планове на Samsung. Посочва се нов 8" таблет, който ще видим през юни, а освен това става дума за по-малък смартфон с името Galaxy S4 Mini. Той изглежда е планиран за юли и ще с много по-скромни характеристики в сравнение с Galaxy S4.

http://online.wsj.com/article/SB10001424127887323789704578446721538886936.html

 • От написаното разбрах, че си заклет хейтър и расист(нищо друго) Явно всички закупили техните продукти са ограничени и некомпетентни потребители...
  nikolaiii
 • [Quote]Писна ми (поне на мен) да гледам как си пробутват кирливата стока в цял свят и да твърдят, че са най-добри... [/Quote] Ми то всеки твърди така. И технологични компании, и политици... Пък вече, понеже имаш глава на раменете, ти си преценяваш сам за себе си дали е истина. Така де :)
  fintaraBG
 • За мен Самсунг, HTC са: 1. Боза с цвят на Кока-Кола... 2. Прясна ракия от Бананови обелки и ябълкови семки в найлонова торба купена от магазин за обувки... 3. Каруца с 21 цола джанти за 10к евро u боя за 30к евро и номер с надпис "мангал комфорт", участвала в "Пич оправи ми колата"... 4. Мангал спечелил 10 милионa евро от тотото, след което похарчил парите за всички модели телефони на марка Samsung... 5. Няма да си купя каквото и да било от хора с дръпнати очи, било то корейци, китайци и прочие... САМО ЗАЩОТО НЕ ОБИЧАМ ОРИЗ!!! Писна ми (поне на мен) да гледам как си пробутват кирливата стока в цял свят и да твърдят, че са най-добри... Бих си купил Nokia като доброто старо време, колкото и да не ми харесва. В момента нито една марка не прави хубави телефони... всичко е за пари и гледа да краде колкото може повече от другия, само и само да му се купува негово, а какво ще стане в бъдеще на никой не му пука... Нека да се лакумеят!
  Wallker
 • [Quote]Посочва се, че на външен вид[B] [u]наподобява[/u][/B] стандартния модел.[/Quote]:P За да е по стандарт IP67 както ти казах ще е даже грозен за някои хора, но в новината се казва \"наподобява\" което ще рече, че не е в истинския вид S4 т.е. ще е орязан от към хардуер и софтуер за да му докарат цена;) и почти 90% съм сигурен, че няма да е по IP67 А бе търговски трикове които самсуняците ги умеят:)
  rado243
 • А ми ако помислим малко, \"премиум\" материал е този, който понася удари и други подобни външни взаимодействия получени от преки срещи със задклавиатурното устройство!:D \"Премиум\" материал не е този, който се драска лесно или люпи дори, когато е в калъфче.:D
  Ванката
 • Ванка, не бъркай "премиум" с "водо и удароусточив";) Най много да "порасне" и "надебелей" :D При този дисплей 4.99" (woo) за да запази "тялото" си най много да е "прахо и влаго устойчив"
  rado243