Xiaomi Mi 11 Pro може да има изненадваща добавка

Xiaomi Mi 11 Pro може да има изненадваща добавка

Дори преди премиерата на Xiaomi Mi 11 имаше слухове, че компанията подготвя още модели в тази серия. Сред тях би трябвало да са Mi 11 Ultra и Mi 11 Pro. Междувременно нови данни сочат, че тези две устройства ще имат помощен дисплей на гърба.

За това подсказват снимка на панела към секцията с основната камера на Mi 11 Pro, както и компютърно генерирани изображения на Mi 11 Ultra. Този екран е разположен отдясно на сензорите и може да служи за снимане на селфита, както и за други задачи.

Очаква се Mi 11 Ultra и Mi 11 Pro да използват сензор Samsung GN2 и перископен обектив за до 120-кратен дигитален зуум. Освен това те най-вероятно ще имат дисплей идентичен с този на Mi 11, а именно AMOLED с диагонал 6.81 инча, резолюция 1440p+ и честота до 120 херца. Освен това ще бъде използван чипсет Snapdragon 888, а бързото зареждане при Pro модела ще е до 66 вата и 120 вата при Ultra.

Източник: ITHome

Вземи Xiaomi Mi 11, 128GB + 8GB RAM  от VSICHKI STOKI на промо цена! Бърза доставка до София, в страната с куриер.

 • Mi11 Pro се заформя като доста интересно телефонче. Най-вече ми е любопитно какво ще покаже GN2 сензора на Самсунг. Уж трябва да го обявят до края на месеца... да видим.
  board
 • .
  Huaweimatexs
 • Каква щуротия. Дисплейче та гърба. :-) Така могат да разкарат гадната дупка отпред. Дисплей без дупки, ночове и тем подобни е супер.
  Huaweimatexs
 • Абе не е толкова лошо. Така ще отпадне нуждата от снимки със смешната селфи камера.
  Spikul
 • Каква щуротия. Дисплейче та гърба. :-)
  vagabonti