Xiaomi загатна за следващото издание на серията Mi A

Xiaomi загатна за следващото издание на серията Mi A

Xiaomi за първи път загатна официално за наличието на следващо поколение в серията Mi A, което очакваме да се състои от два модела – Mi A3 и А3 Lite. Това стана чрез публикация в Twitter на Донован Сунг, който е глобален говорител на Xiaomi. Той припомни за дебюта на серията Mi A2 преди година и попита феновете какво очакват от следващото поколение. По-късно официалният акаунт на Xiaomi сподели, че серията Mi A ще се завърне скоро и то по впечатляващ начин.

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Макар засега да не разполагаме с официална информация за параметрите на бъдещите устройства според Ишан Агравал те ще предложат чипсети Snapdragon 730 и 675 (в Mi A3 и A3 Lite). Преди време се появиха и кодовите наименования на моделите - „bamboo_sprout“ и „cosmos_sprout“.

Наскоро през FCC премина за сертификация устройство с модел M1906F9SH, което наподобява по детайли на дебютиралите наскоро Mi CC9 и Mi CC9e. Някои от слуховете сочат, че Mi A3 и Mi A3 Lite могат да представляват международните им версии. Традиционно те ще бъдат част от програмата Android One като се очаква да дебютират с Android 9 Pie.

Сред слуховете за бъдещите модели са такива за наличието на вграден в дисплея скенер на отпечатъци при Mi A3, тройна основна камера с 48-мегапикселов сензор и селфи камера с 32MP сензор. Очаква се Lite версията да разполага с двойна основна камера.

 • Как? https://forum.xda-developers.com/redmi-5/how-to/guide-how-to-disable-agc-noise-t3856304
  tzincbg
 • ============================================================================
  Blue Sky
 • Микрофония, сензор за близост, нотификациите и други неща, свързани с основни функционалности. Нотификациите са си ок. Сензорът е твърде малък само при някои модели, шумопотискащият им втори микрофон е ужасен, наистина, но може да се изключи с малко ръчкане.
  tzincbg
 • ==================================
  Blue Sky
 • Сигурно ще е поредният Xiaomi телефон с тонове бъгове. Като например?
  tzincbg
 • ============================================================================
  Blue Sky