Ясни са голяма част от параметрите на Samsung Galaxy A21s

Ясни са голяма част от параметрите на Samsung Galaxy A21s

Благодарение на преминаването му през редица процеси по сертификация, както и появата му в Android Enterprise и Google Play Console, вече разполагаме с част от параметрите на бъдещия Samsung Galaxy A21s (SM-A217F). В края на миналата седмица някои детайли на устройството бяха разкрити и от лийкъра @sudhanshu1414, включително и рендър на предната му част.

Препоръчани оферти

Смартфонът ще предложи 6.5-инчов IPS екран с резолюция HD+ и отвор за предната камера. Сред останалите параметри очакваме още наличието на чипсет Exynos 850, 3GB RAM, 32/64GB разширяема памет и батерия с капацитет 5000 mAh.

В софтуерно отношение се очаква да бъде използвана Android 10 с One UI 2.0, а освен това ще видим четец на отпечатъци, разположен на гърба, NFC свързаност, жак за слушалки и USB Type-C порт. Според слуховете Galaxy A21s ще има тройна или четворна основна камера с 48MP сензор, втори с широкоъгълен обектив и 2MP макрокамера. Селфи камерата е възможно да се състои от 13MP сензор. Смартфонът ще се предлага в черен, син, червен и бял цвят.

Източник: 91mobiles