Новите премиум слушалки на Apple може да се казват AirPods Studio

Apple вероятно ще запази името AirPods и за очакваните слушалки от висок клас, става ясно от информация на Джон Просър от YouTube канала Front Page Tech. Той посочва, че устройството ще се поява на пазара под името AirPods Studio, което допълнително ще разшири серията след появата на модела AirPods Pro.

Другата информация разкрива, че слушалките ще са на цена 349 долара, което ще ги изправи директно срещу моделите от висок клас на Bose и Sony. Накоро Bloomberg писа, че Apple работи по поне два варианта на слушалките – премиум версия със специален текстил, който напомня на кожа, и по-лек модел с дишащи материали, който е предназначен за употреба при фитнес.

Според изданието уплътненията за уши и лентата за глава са фиксирани чрез магнити и ще могат да бъдат сменени лесно от потребителите по подобие на някои модели на Master & Dynamic и Bowers & Wilkins. Такъв дизайн ще позволи на потребителите лесно да персонализират слушалките и да ги пригодят за употреба в различни ситуации.

 • Какво го прави един премиум продукт - премиум?

  Тук в случая се казва премиум предполагам заради цената и евентуално заради добро звучене - не виждам причина да не можеш да ги ползваш за фитнес..

  Аз лично ползвам за фитнес Bose QC35ii - водят се премиум, но са супер за да изолират музиката във фитнеса, както и други звуци - помагат да се фокусираш доста.

  Това, което казваш звучи като: - да си купиш премиум кола за да ходиш до магазина - еми естествено - ще я ползвам за каквото пожелая, щом мога да си я позволя ;)
  radko89
 • Да си вземеш премиум слушалки. После с тях да ходиш на фитнес. Къде отива света.
  npet