Yettel продължава играта си с награди при плащане с карта в мобилното приложение

Yettel продължава играта си с награди при плащане с карта в мобилното приложение

През настоящия месец клиентите на Yettel ще имат възможността да спечелят награда при плащане на сметката си или при презареждане с дебитна или кредитна карта през мобилното приложение на оператора. Така те ще могат да завъртят „Yettel колело на изненадите“ и с бутон „Вземи изненада тук“ да разберат дали печелят някоя от летните изненади.

Сред тях са различни отстъпки, безплатни пакети MB и участие в томбола за уикенд за двама в планината. Всички клиенти на абонаментни планове и предплатени услуги, които са заплатили сметката си или са презаредили сума по предплатения си номер с банкова карта, могат да се включат в играта.

Те имат възможността да опитат късмета си до пет пъти за целия месец при всяко плащане или презареждане. Една от най-желаните награди е уикенд за двама в хотел „Св. Иван Рилски“ в Банско. Освен това обаче има отстъпки за смартфони и аксесоари.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Йеттел да си оправят приложението, че три месеца не мога да плащам с карта през него и се налага да ходя до магазин, за да си платя сметката.
    Заблуждаваща промоция!
    Може би трябва да го обновиш!
    А нямаш ли компютър или лаптоп?
    Аз нямам проблем с приложението ,плащам си но тези награди са пълна боза!
    Диян
  • Новина от MobileBulgaria Yettel продължава играта си с награди при плащане с карта в мобилното приложение При мен банера липсва, когато наближи датата за плащане и след като платя няколко дни след това ( 4 - 5 дни по-късно) ми излиза банера, но след като съм платил няма как да платя повторно и стои на 0,00 лв. задължения.
    centur
  • Йеттел да си оправят приложението, че три месеца не мога да плащам с карта през него и се налага да ходя до магазин, за да си платя сметката. Заблуждаваща промоция!
    angelstamb