Започна ъпдейтът до Android 4.0 за Samsung Galaxy Note

Започна ъпдейтът до Android 4.0 за Samsung Galaxy Note
Ако сте един от потребителите на Samsung Galaxy Note (многобройни в България) и очаквате с нетърпение официалното обновяване на операционната система до Android 4.0, сега е моментът да отворите настройките на хибридното устройство и да проверите дали ъпдейтът вече не ви чака. Точно така, корейската компания стартира процеса по разпространяване на Android 4.0 за джаджата и тъй като прави това по региони, засега изглежда, че софтуерът още не е достъпен за всички. С успех се похвалиха германски потребители, които са могли да извършат обновяването през компютърното приложение Kies. Освен най-новата версия на Android, ъпдейтът включва и пакета Premium Suite, който предлага разнообразни приложения, оптимизирани за писалката S Pen като S Note, Shape Match, Formula Match и My Story.

http://sammyhub.com/2012/05/10/galaxy-note-android-4-0-update-now-rolling-out/

Аксесоари за:
 • Няма нужда да root-ваш телефона, за да смениш ROM. Освен това е официална, но за Германия - пак има БГ меню и т.н., а ако чакаш Kies с ъпдейт за България ... може и Нова Година да мине.
  centur
 • Не искам да си изтривам данните от телефона нито да рутвам, предпочитам официалната версия да си дочакам :) Мерси все пак.
  Crazy Heart
 • С Odin стана супер, много съм доволен, сега го разцъквам и върви много добре :))) Ако не ти е купен от България, направо действай с Один-а.. (моят е купен от оператор,ама ако ми се наложи гаранция, ще го върна на България пак с Odin) Ето повече инфо: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1646119
  mishobehar
 • Можеш [B]с Odin[/B] да го сложиш: http://www.hotfile.com/dl/155490069/c7932d4/N7000XXLPY_N7000OXALPY_DBT.zip.html
  centur
 • Още го няма у нас, не и за Българските модели (закупени от тук)...
  Crazy Heart
 • Как го сложи, ако не е тайна, защото при мен още няма ъпдейт?
  Nikolay Ivanov