Започват продажбите в България на Huawei Watch GT 2

Започват продажбите в България на Huawei Watch GT 2

Най-бързата българка Ивет Лалова и веригата от фитнес клубове Next Level бяха домакини на българската премиера на новия смарт часовник Huawei Watch GT 2, който вече може да се намери на българския пазар. Устройството, което тествахме наскоро, е базирано на първия специализиран чипсет за носими устройства на компанията – Kirin A1. Той се ползва и в Bluetooth слушалките FreeBuds 3 и се отличава с много ниска консумация на енергия за дълъг живот на батерията плюс висока производителност и поддръжка на стандарта Bluetooth 5.1.

Новият Huawei Watch GT 2 предоставя функции за мониторинг на 15 спортa – от бягане и колоездене, до плуване, гребане, кростренажор, бягане на пресечен терен и триатлон. Моделът има вградена памет за около 500 песни, които могат да се слушат чрез свързани с него Bluetooth слушалки. За първи път у нас ще бъде налична и дамска (диаметър 42 мм) версия с по-елегантен дизайн. Мъжката версия (диаметър 46 мм) от своя страна има говорител за ползване като handsfree през Bluetooth.

И двата варианта са с 3D стъклен панел на екрана за стигане на по-атрактивен дизайн. Повече за устройството можете да прочетете в нашето ревю. Според компанията продажбите на 46 мм версия би трябвало да започнат в понеделник на препоръчителна цена от 479 лв., но наша проверка показа, че устройството вече се предлага в някои български магазини. По-малката версия се очаква на нашия пазар малко по-късно.

И за финал ако искате да се срещнете с Ивет Лалова, можете да го направите на 30 октомври между 14 и 16 часа, когато тя ще бъде домакин на събитието "Тренирай с Ивет Лалова и Huawei Watch GT 2" в залата на Next Level Fitness Club в Park Center.

Препоръчани оферти