Засега без комбинирана услуга от vivatel

Според Гари Радклиф, директор "Продукти и услуги" на vivatel, засега няма да се предлага пакетна услуга за ползване на фиксиран и мобилен телефон с атрактивна абонаментна цена и тарифа за разговори между тях. Според Радклиф вероятно пакетната услуга ще бъде предложена, но известно време след старта на vivatel, като причината е, че компанията предпочита да фокусира всичките си усилия само върху успешния си старт, без да смесва дейността си с тази на БТК.

 • Ще го има това така желано от вас 3 в 1 бре хора просто няма с това да се почне - ами примерно 1-2 месеца по-късно ще почне след като отмине първоначалната навалица от клиенти за да може да започне и втора такава вълна - всичко е бизнес и който и да се заклева там че прави всичко само и само потребителите да са доволни лъже яко - ако имаше едно лесно само пари да взимат без да правят нищо даже и СМС-и нямаше да са въвели още в БГ. Именно заради това - ситуацията изисква в тяхното положение да действат максимално открито и с ударни ниски цени за да имат успех иначе както казах по-горе стотици милиони отиват на вятъра и просто няма как да привлекат по друг начин клиенти - щом вие избирате да си стоите при добрия стар МОНОПОЛИСТ МТЕЛ и протежетата им от Глобул стойте си - аз лично дори да имат и същите цени като на сегашния ми план пак ще си сменя картата - просто ми омръзна от некоректността на сегашния ми оператор ..
  Nistel
 • Мерси за подкрепата, но кво ще прайм? Да замислим един реален бойкот ли? Да вземем да им пишем културно ли? Да пусна ли една тема: "Какъв искаме да бъде Вивател!" 1. 3 в едно!!! 2. Да се зарежда предплатената услуга по всякакъв начин (виж Мтел) 3. SMS-и по Интернет (не гледай Глобул) 4. Мно---го входни линии на телефона им за помощ (и за блокиране на карта) - виж оня юнак, дето си беше загубил апарата в 21 часа и 123 му давало заето три-четири часа!!! и т.н. В наш'та държава не може да се направи нищо, можем само да си говорим тука и да се жалваме.Това е!бтк-то първо ще гледат да "налапат" голямата риба-корпоративните клиенти, после че обърнат внимание и на нас!А до тогава ..."3 в 1 гюбеци всеки ден...":)
  DefaultUser
 • С две ръце ЗА! Мерси за подкрепата, но кво ще прайм? Да замислим един реален бойкот ли? Да вземем да им пишем културно ли? Да пусна ли една тема: "Какъв искаме да бъде Вивател!" 1. 3 в едно!!! 2. Да се зарежда предплатената услуга по всякакъв начин (виж Мтел) 3. SMS-и по Интернет (не гледай Глобул) 4. Мно---го входни линии на телефона им за помощ (и за блокиране на карта) - виж оня юнак, дето си беше загубил апарата в 21 часа и 123 му давало заето три-четири часа!!! и т.н.
  DefaultUser
 • Никъв фен не съм аз, ами от една година точно чакам 3 в 1, а се оказва, че дори 2 в 1 няма да има. И ще се учат и пробват на наш гръб! Е, аман! В щатите един адвокат направи фондация "Анти Майкрософт" точно за това трениране на гърба на потребителя и в резултат новия Windows Vista ще закъснее с още 6-12 месеца. У нас адвокатите се занимават с футбол, така че освен БОЙКОТ НА БТК!!! не виждам друго! С две ръце ЗА!
  DefaultUser
 • AzPi4a xaxo - че никой не ви кара насила да си сменяте оператора - защо не изчакате да видите какво ще предложат преди да си казвате "тежките" думи - топката е в тях ако не предложат нищо изгодно няма да имат абонати и инвестиции за стотици милиони отиват на вятъра - айде по-спокойно с фенщината гледайте реално на нещата .. Никъв фен не съм аз, ами от една година точно чакам 3 в 1, а се оказва, че дори 2 в 1 няма да има. И ще се учат и пробват на наш гръб! Е, аман! В щатите един адвокат направи фондация "Анти Майкрософт" точно за това трениране на гърба на потребителя и в резултат новия Windows Vista ще закъснее с още 6-12 месеца. У нас адвокатите се занимават с футбол, така че освен БОЙКОТ НА БТК!!! не виждам друго!
  DefaultUser
 • Явно не си разбрал какво точно са казали - цените от и към домашни ще са много ниски от рода на 15ст/мин но все още няма да предлагат сметката за гсм и телефон да е една .. Какво ме грее че цената към стационарен ще бъде 15ст/мин?Всичките ми познати имат мобилни и от месеци не ми се е налагало да звъня от гсм-а на телефон на бтк.В последните фактури, в които съм имал разговори към бтк те не са били повече от 1 лев за цял месец,кеото няма и две минути.
  DefaultUser
 • Явно не си разбрал какво точно са казали - цените от и към домашни ще са много ниски от рода на 15ст/мин но все още няма да предлагат сметката за гсм и телефон да е една ..
  Nistel
 • ами какво да чакаме.ясно е че няма да предложат ниски цени към мтел и глобул,сега отпадна надеждата за ниски цени (дори и безплатно) към домашния......пиши ги мъртвородени!
  zaboraboy
 • AzPi4a xaxo - че никой не ви кара насила да си сменяте оператора - защо не изчакате да видите какво ще предложат преди да си казвате "тежките" думи - топката е в тях ако не предложат нищо изгодно няма да имат абонати и инвестиции за стотици милиони отиват на вятъра - айде по-спокойно с фенщината гледайте реално на нещата ..
  Nistel
 • Vse mislja che shte izmisljat neshto. No i az shte gledam da ne se havashtam. Kato nachalo njama da se podlagvam po oferti ot tjahna strana.
  Andre N.B.
 • Dosega drugo kazvaha. Lajzi. Оставам си при Глобул.В началото може да е малко по-скъпо, но ще знам че ползвам нормални и работещи услуги.И няма като пътувам да не може да ме намери никой ,защото няма обхват.С време цените на мтел и глобул ще се нормализират, и ако вивател не предложи нещо наистина изключително не виждам защо да си сменяме оператора.Аз няма да го направя, поне в следващата 1 година!
  DefaultUser
 • Az sum na GloBul i ne mi se smenqt nomera , kakto i da u4astvam v eksperimenti . Тия нещастници на кво разчитат бе? Луди ли са? Сега малко се поуспокоих и се замислих. Те си имат директива - нищо общо с БТК, за да могат и двете компании по-късно да ги продадат на баланурници като Дойче телеком. Е прави сте всички по-горни - бойкот. По-късно и 20% ще отпаднат, както отпадна 20% увеличение на заплатита на БСП-то. Ще кажат, бяхме ги предвидили, но те Мтел и Глобул много намалиха своите и наще отначало ще са малко по-скъпи! После като му дойде времето ще видим. Е--------------х... А Аз разчитах на 3 в едно! Педали! Бойкот!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  DefaultUser
 • Аз пък към Глобул Az sum na GloBul i ne mi se smenqt nomera , kakto i da u4astvam v eksperimenti .
  DefaultUser
 • Аз пък към Глобул
  rmk
 • Аз пък оставам към Мтел:) Айде стига с тая шльокавица: http://6lyokavitza.org/
  Мартин Христов
 • az sa6to ostavam kam Globul.
  Amilo™
 • Za tqh tova 6te e edin ot poslednite hodove za privli4ane na abonati,kato po tozi na4in te 6te privlekat osnovno takiva na dogovor,sigorni i osnovni.Samo 4e principa e da si pazi6 patronite i da ne gi izpuka6 vsi4kite,osobeno nai efektivniq.Sled pone 5 meseca moge bi Ostavam kam Globul.
  DefaultUser
 • Za tqh tova 6te e edin ot poslednite hodove za privli4ane na abonati,kato po tozi na4in te 6te privlekat osnovno takiva na dogovor,sigorni i osnovni.Samo 4e principa e da si pazi6 patronite i da ne gi izpuka6 vsi4kite,osobeno nai efektivniq.Sled pone 5 meseca moge bi
  antip