Nokia N8

Nokia N8
След известно забавяне Nokia N8 най-сетне се запъти към магазините - точно навреме, за да изкуши потребителите в сезона на предпразнично пазаруване, когато производителите на потребителска електроника отчитат най-високи продажби. Смартфонът е интересен с много неща, основното от които е, че е първият модел (не само на Nokia, но въобще), който разчита на обновената версия на Symbian, позната като Symbian^3. Макар тя да изглежда като познатия интерфейс S60 5th edition, направените промени в архитектурата са съществени и наред с останалите нововъведения значително подобряват потребителското преживяване. На конкретните промени в платформата и на възможностите на Nokia N8 ще се спрем по-подробно в нашето ревю на устройството, а междувременно ви предлагаме кратко видео, в което ще можете да видите смартфона в действие.

Видео галерия

Апарат и управление

 • хора помогнете имам следните няколко проблема и не мога да се оправя и не мога.Значи първо искам да разбера как да спръ да се пуска интернета на оператора.Второ пускам си WIFI към мрежата вкъщи намирам се кънектвам се без проблеми обаче не мога да ползвам интернета казва ми че не мога а съм кънектнат към нета и имам връзка.Другият проблем който не мога да реша е как да си сменя проклетата мелодия на алармата !!!!!!!!! моля някой да помогне
  prospectbg
 • В настройките има Мениджър приложения.
  AVKansazov
 • ок благодаря много а би ли ми казъл някоя програма за премахване на други програми понеже не мога да отркия никаква (blush)
  prospectbg
 • върху основния екран могат да се сложат уиджети с връзки към избрани приложения (промяната на приложенията става от settings на самия уиджет). бързият достъп до профили, мрежа и т.н. става с натискане в горния десен ъгъл на екрана - върху индикаторите за мрежа и т.н.
  chilko