10 години с ръка върху пулса на технологиите

10 години с ръка върху пулса на технологиите
Днес Mobile Bulgaria става на 10 години. Много време за български сайт, фокусиран изключително върху мобилността и начините, по които новите технологии променят живота ни. През тези години се случиха куп събития, които преобърнаха навиците ни на общуване, поставиха целия свят в ръката ни, свързаха ни по един, но ни разделиха по друг начин. Посетихме десетки изложения и събития в целия свят и ви поднесохме най-интересните новини от първа ръка.

Станахме свидетели на възхода и падението на гиганти и не спряхме да се питаме с какво ли ще ни изненада следващата година. Опитахме се да помогнем на читателите ни да изберат най-добрите джаджи, да получат отговор на важни въпроси, да продадат ненужните им устройства и да се сдобият с нови. През последните 10 години зарадвахме десетки от читателите ни с атрактивни технологични подаръци.

Най-доброто предстои, защото продължаваме напред.
Тук можете да проследите как сме се променяли през годините:
http://web.archive.org/web/*/mobilebulgaria.com

 • Честито за юбилея и благодарство за борсата и че ни поддържате информирани ;)
  aisdiax
 • И вие ли ползвате AdBlock :D
  ex_bg
 • 10 години са ви трябвали, за да напишете на един ред в логото адреса на сайта.
  vYv
 • Честито на екипа. За толкова години с дребни изключения останаха неизменни в стила си на писане, пожелавам им да се развиват така и за напред. Честито и на читателите. Тяхната неизменност изключително допринася за създаването и поддържането на този отличен сайт. Честито и на съфорумците. Години наред пишем, четем, спорим, коментираме. Пожелавам им повече позитивни, с настроение и обективни мнения все така и за напред да продължаваме. :D:P:D:)(cyber)
  vladovn
 • :)Най-вече честита годишнина,много успехи и все така в помощ на търсещите познания в дебрите на мобилните технологии.Весели празници на всички!!!(yes)
  vivaman
 • Или поне свястна мобилна странница.
  aliask