"100 Национални туристически обекта България" за Windows Phone

Българските приложения в Windows Phone Marketplace все още са оскъден брой, затова не е трудно качествените сред тях да бъдат забелязани по-бързо. Такова е и заглавието "100 Национални туристически обекта България", което ще ви запознае с най-важните и значими 100 национални туристически обекта в страната ни. То използва възможностите на интерфейса Metro, което означава, че предлага информацията по атрактивен начин и осигурява пълен списък с всички обекти от списъка. За всеки един от тях има подробни данни с карта, описание, снимки, адрес, контакти, работно време, цена за посещение, GPS координати, възможности за нощувка, близки маршрути, интересни места за посещение около избрания обект, както и наличност на печат или марка. Има и интерактивна карта със забележителностите по области, както и възможност за запазване в списък с любими обекти. Ако сте близо до даден обект, ще можете дори да го маркирате с виртуален печат.

http://www.windowsphone.com/en-GB/apps/9370a3b4-d93e-47ec-b127-64e0049ca0ed

 • В случая никой не говори за WP, ти си първият човек, който го споменава в цялата тема, а става дума за самото приложение и че обектите трябва да се видят. :)
  makeno
 • [Quote]Чак цяла тема гледам сте отделили.Винаги са ми били забавни фенбойчетата на WP, които се дивят на всяко ново приложение сякаш е чудо неземно. Това отдавна го иам за Андроид. Един приятел също, така невеж, ми обясняваше оня ден, че Нокия Малоумия вървяла с безплатна Навигация и офис пакет и тярвбало да си я купя. О, небеса, о, чудеса.[/Quote] (yes)(yes)(yes)(yes)(yes)
  milen888
 • Това трябва да се види. Повече инфо някой има ли?
  D_Pasarela
 • Чак цяла тема гледам сте отделили.Винаги са ми били забавни фенбойчетата на WP, които се дивят на всяко ново приложение сякаш е чудо неземно. Това отдавна го иам за Андроид. Един приятел също, така невеж, ми обясняваше оня ден, че Нокия Малоумия вървяла с безплатна Навигация и офис пакет и тярвбало да си я купя. О, небеса, о, чудеса.:D(woo)
  Kaiser Soze
 • Това е наистина една много добра инициатива. Ще ми е интересно повече да прочета за това.
  Dragomaneca
 • За iOS го има, но май е само на английски ..
  Nistel
 • С приятелката ми доста обикаляме последните месеци откакто си взехме кола и за 3 месеца събрахме 35 печата. Ама за Андроид като цяло няма хубаво приложение, а това тук изглежда доста добро. Дано скоро го пуснат и за Андроид.
  nmnikolov
 • Много е добро приложението, има доста информация. Дано наистина повече хора да посетят тези места в БГ, заслужават си. :)
  makeno
 • Дано хората се надъхат да посетят тези прекрасни места в българия,страхотно приложение (yes)
  gospodin.georgiev
 • Приложението наистина би било много добро ;)
  dobrev87
 • Уникално :) Браво на създателите!!!Днес писах на редакторите да го включат като статия :) Отново браво на създателите
  gospodin.georgiev