1200 минути към всички оператори срещу 15 лв. на месец от VIVACOM

1200 минути към всички оператори срещу 15 лв. на месец от VIVACOM
От 20 май VIVACOM предлага специална оферта на своите клиенти, която включва 600 минути към всички мобилни национални оператори и 600 минути към всички фиксирани мрежи в страната за 15 лв. на месец. Специалното предложение на плана UniCall L ще действа през целия период на договора, като всеки месец, освен 1200 минути, клиентите на тарифата ще разполагат и с 40 МВ мобилен трафик.

Както и при останалите планове от тарифната линия, минутите в UniCall L са разделени по дестинации - 480 минути в мобилната мрежа на телекома, 120 към другите мобилни оператори и 600 към всички фиксирани мрежи. Специалните условия на VIVACOM UniCall L важат за всички нови или желаещи да пренесат номера си клиенти в мобилната мрежа на VIVACOM в периода 20 май - 20 юни 2012. Ако решат да се възползват от офертата до края на май, те ще получат и безплатни неограничени разговори с един избран номер за целия срок на договора.

 • [B]"Сравних мобилния интернет за лаптоп на..."[/B] Преименувай се на "независимия"! Би ли направил по-задълбочен анализ плз. и предложи тарифен план за младите, динамични, модерни, красиви и т.н. хора, че ще ходя на море и искам да се разгранича от задръстените оператори, обслужващи пенсионери? Спешно е!
  spe
 • Ще помагаме, то се е видяло:D Плановете трябва да се разнищват обективно разбира се(yes)
  titan_t
 • [Quote]Уф като почнете с този номер, абе кой ти помни номера?[/Quote] И е така, и не е така. Моят номер например е 088KOBRETI. Как да го сменя? Да не говорим, че имам познати, които не вдигат на непознати номера... Зависи какъв ти е номерът... Ако е някакъв случаен, няма проблеми... Но има и вариант да не е случаен :) Имам и други познати, на които името им е в телефонния номер по горния начин...
  KOBRETI
 • Чисто от любопитство - някой от форума възползва ли се от тази оферта на Вива?
  KOBRETI
 • Това пък съвсем забравих да го коментирам... (yes) Както виждаш, тук не вървят нещата без тебе :D
  Sage
 • Изхождам от собствената си позиция на човек на 27 години - аз и моите познати / приятели на същата възраст набираме стационарни телефони единствено за да си поръчаме пица/такси. Не знам колко представителна извадка сме, но сигурно има и други като нас. Затова смятам, че офертата не е подходяща. Както написа друг потребител по-горе, ако потреблението е предимно в стационарната мрежа на Виваком - ок. За въпросния план - вярно, грешката е моя, мислех за MegaCall, когато писах мнението си.
  dazdiz
 • [Quote]Но иначе - 120 минути (които реално са 100 заради такта на таксуване) [B]към всички с използване с предимство[/B], след това остават само минути към Виваком[/Quote] Не са с пpедимство, а се чеpпят по отделно!
  titan_t
 • Няма ли да си смениш псевдонима? Ще стане по-лесно и бързо, отколкото да си в синхрон с него. Ако се опитам да ти отговоря ще стана проводник на спама, затова и няма да си правя усилието. Има си тема за скоростите на интернета, а това за пенсионерите, бедните и селяните мисля, че вече осра доста теми.
  Sage
 • Тарифи Unicall са много добри за малките градове и селата, където има все още доста хора със стационарни телефони. По-голямата част от абонатите на мобилни услуги на Виваком са пенсионери, които имат по-голяма изгода да заменят домашния с мобилния телефон. ПП/ Сравних мобилния интернет за лаптоп на М-Тел и този на Виваком. На червените беше два пъти по-бърз, а с оранжевите и една карта в google не можах да заредя...
  Обективният
 • Защо пък да ти трябват 70% стационарни контакти? Разговорите със стационарен може да се оставят за почивните дни или вечер, когато сме по-малко "мобилни". Такива разговори обикновено са и планирани, не са "на крак" и често са [B]дълги[/B] и напоителни. Освен това всички нелични разговори с обществени институции, заведения, търговски обекти, фирми и банки винаги могат да минат по стационарен. Нямам ясна идея защо този факт постоянно се пренебрегва тук. [Quote]120 минути (които реално са 100 заради такта на таксуване)[/Quote]Напълно съм съгласен. Но не разбирам защо това стана толкова важно след като Вива премахнаха [B]30/1[/B]. Преди, когато този недостатък липсваше при Вива, и реално беше техен плюс, някак си се подминаваше. На практика почти всички тарифи в България са [B]60/1[/B]. Малко е късно да се изтъква това като недостатък на коя да е тарифа. А в края на поста си препоръчваш Боб, който е на такт [B]60/60[/B] :| И все пак, за да съм напълно обективен - вярно е, че ако нямаш преимуществен обем разговори във Виваком и фиксирани, и не ти трябва нет на същото устройство - Боб е безспорно по-добрият вариант.
  Sage
 • Офертата не струва - имате 120 + 480 + 600 минути. Върши работа, ако 70% от хората, с които говорите, използват предимно стационарни телефони на Виваком. В такъв случай е страхотен заместител на домашния телефон. Но иначе - 120 минути (които реално са 100 заради такта на таксуване) към всички с използване с предимство, след това остават само минути към Виваком. Не ме разбирайте погрешно, преди 1/2 година щеше да е супер, но не и сега, когато има Боб и при тези условия.
  dazdiz
 • Еми тогава не го прекратявай сега, а си плащай по два лева месечно до края и така.. Аз срочни договори не подписвам вече, освен, ако не е нещо МЕГА... И М-телската ми и БОБ са ми безсрочни...и така си ми е много добре... Помисли си дали искаш СУПЕРБОБ, аз съм доволен, пък ако не те кефи.. Спираш договора и готово..
  Мартин Иванов
 • Толк оса ме ядосали с несъстоятелните си оферт, а вече съм им 7 години абонат, че ще си взема нов номер директно. 9 месеца ми остават от номера, който искам да прехвърля и по принцип е 1,90 лв.месец, но ми се каза, че неустойката щяла да бъде по непромоционалната цена на този план, която била 12 лв/месец. Мръсни п**али!(angry)Ясно е че и Виваком ще прилагат разни измекярски ноемра и подводни камъни, но се надявам да са по-малко и поне нета да е читав. На Глобул май 3G-то е най-зле, а за Виваком не знам. Тоя Боб ли е зоб ли е не ми вдъхва доверие просот защото произлиза от Ментел, а и няма включени данни, така че смятам, че тази оферта на Виваком не е никак лоша за нови абонати.
  Kaiser Soze
 • [Quote]В понеделник скачам на тази оферта, като ще добавя и една "солница" с данни, че 40МБ са малко. [/Quote] Малко си закъснял. Хора коментираха, че вече отказват прехвърляне и на супербоб, който също е до 20.06, тъй като трябвало да има поне 5 дни време. Можеш да си вземеш само нова карта.
  В@НК0
 • В понеделник скачам на тази оферта, като ще добавя и една "солница" с данни, че 40МБ са малко. Конкурентните планове на Глобул и Ментел с включени МB са меко казано смешни за същите цени, сравнени с UniCall и Net & Call. Труден избор беше след 7 години да изоставя глуапците от Глобул, но не ми оставиха шанс с малоумните си оферти, които са потресавощо неконкурентни, иамйки предвид колко им е калпаво 3G-то. какво се очаква след 20 юни, че точно до тогава е промоцията на Виваком?
  Kaiser Soze
 • [Quote]Който иска да се възползва от офертата и да си запази номера, може да направи следното- пренася си номера на ПРЕДПЛАТЕНА карта в Мтел или Глобул, зарежда 10 лв. ваучери, изговаря ги и на другия ден си пуска заявление за преносимост към Виваком.[/Quote] "... преминаването от предплатена към абонаментна услуга се позволява, ако на тази предплатена карта е заредена сума от минимум 10.00 лв с ДДС преди минимум 30 дни. " Мислех да взема 2SIM-овия Alcatel OT-602D за 9,90 с този план, но не знам ще стане ли така!!!
  ID™ Xenium
 • В такъв случай ще ме улеснят в избора! Ако не става за стари абонати ме губя,т иначе може да си остана на Вива, досега не са ме разочаровали сериозно и в общи линии съм доволен от тях!
  Sharky_80
 • Няма как да видиш или да свалиш каквото и да е преди да се регистрираш за електронна фактура и да опростиш пожизнено задължението им да ти пращат хартиена фактура.
  Sage
 • [Quote]Сега говорих с кол центъра на Виваком и ми обясниха, че настоящите абонати могат да ползват офертата с преподписване на договор. Вече започнах да се чудя какво да избера Боб или Вива! Преди седмица преподписах една от картите ми за 2 години на "Тънка" тарифа и ми дадоха безплатно един Самсунг и 6 месеца половин такса, ако и сега ми предложат нещо подобно май ще си остана на Виваком! [/Quote] На тези от кол центъра много не им вярвай. Аз се обаждах преди малко да ги питам за същото, тъй като имам изтекъл договор при тях и искам да мина на пропорционалната им оферта. Категорично ми заявиха, че не мога. В качеството си на стар абонат мога единствено ако направя нова активация, което си е пълен ш...т и недомислица. Еми казах им, че картата в този случай заминава към супер бобеца ( което едва ли интересува кифлата от кол центъра де ). Така че, ако ти кажат нещо от кол центъра звънни поне два пъти да сравниш версиите :). п.с. Що за логика баси - вместо да ми вземат 15 лева на месец, ще ме пратят да ги давам на конкуренцията лол - нямам думи!!!
  digunan
 • Сега говорих с кол центъра на Виваком и ми обясниха, че настоящите абонати могат да ползват офертата с преподписване на договор. Вече започнах да се чудя какво да избера Боб или Вива! Преди седмица преподписах една от картите ми за 2 години на "Тънка" тарифа и ми дадоха безплатно един Самсунг и 6 месеца половин такса, ако и сега ми предложат нещо подобно май ще си остана на Виваком!
  Sharky_80