4500 хай-тек продукта в центъра на София

4500 хай-тек продукта в центъра на София
4500 хай-тек продукта представи днес един от най-новите магазини за компютърна и телекомуникационна техника в столицата - "Плесио".
"Такова разнообразие имат само най-големите магазини в Европа", поясни Янис Сарулидис, директор на PLESIO COMPUTERS за България.

Магазинът - в самия център на столицата на улица "Ангел Кънчев", там където преди години беше известното Кафене на писателите, е също така и единственият работещ по системата one-stop-shop. Тя позволява на едно място да бъдат намерени всички необходими продукти за един съвременен офис.

В първия магазин на "Плесио" на площ от 850 кв. м. на практика има общо над 9000 различни продукта, 4500 от които са хай-тек, а останалите-канцеларски и офис принадлежности.

"След изключителния успех на компанията в Гърция се насочваме и към българския пазар. Имаме огромен опит, много силна техническа база, перфектни договори с многобройните ни доставчици и съм убеден, че ще бъдем номер едно и на вашия пазар.", допълни Янис Сарулидис.

Екипът на PLESIO съобщи, че техните продукти могат да бъдат поръчани на безплатния им телефон, като изборът може да бъде направен от един от трите фирмени каталога, които се разпространяват безплатно. За още по-голямо улеснение продуктите могат да бъдат поръчани и чрез уебсайта на PLESIO, на който се предлагат 11 500 продукта.

Фирмата разполага с развита логистика,ползва 1000 кв. м. склад и предлага безплатна доставка в рамките на София. PLESIO сглобяват специално поръчания от Вас компютър за 24 часа, а компютрите под тяхната марка TURBO-X са с 3-годишна гаранция.

PLESIO COMPUTERS S.A e oснована през 1969 г. в Атина от Георгиос Герардос. С 35-годишния си опит фирмата е лидер в продажбата на компютърна техника, комуникационни продукти и офис материали на гръцкия пазар. Компанията обслужва над 100 000 корпоративни клиента.