5G кампания на VIVACOM подарява iPhone 12 Pro

5G кампания на VIVACOM подарява iPhone 12 Pro

VIVACOM стартира нова игра в социалните мрежи, с която иска да покаже с помощта на крайните потребители предимствата на своята 5G мрежа и нейното голямо покритие в над 200 населени места и курорта. Играта #ТукХващам5G #5GVivacomChallenge стартира на 3 септември и ще продължи до 31 октомври включително на страницата на компанията в Instagram – @vivacombg.

За да се включат, желаещите трябва да публикуват в социалната мрежа снимка от населено място или курорт, в който има 5G покритие на VIVACOM. Карта на покритието на най-голямата 5G мрежа в България може да се види в сайта на компанията. Заедно с това в публикацията е нужно да се отбележи локацията, а в описанието да сложат двата хаштага на кампанията – #ТукХващам5G #5GVivacomChallenge. Потребителите трябва и да предизвикат свой приятел да направи същото. Условие е да се последва страницата на VIVACOM в Instagram.

Всеки участник има право на неограничен брой участия със снимки от местата, където има 5G покритие на VIVACOM. Наградите за предизвикателството са един брой iPhone 12 Pro и два броя преносими фото принтери Xiaomi Mi. Те ще бъдат разпределени на случаен принцип и обявени с профилно име на печелившите чрез стори в Instagram на официалната страница на @vivacombg в началото на ноември.