6 месеца безплатни лицензи от Kaspersky за здравни институции

Kaspersky обяви свободен достъп на медицински организации до най-популярните продукти за компютърна защита на компанията, за да им помогне да останат защитени до края на пандемията. Предложението е достъпно и в България, а сред продуктите са Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus, Kaspersky Security for Microsoft Office 365, Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced и Kaspersky Hybrid Cloud Security.

Компанията посочва, че непрекъснатостта на дейностите и защитата на данните е изключително важна за здравните организации и то особено сега, когато са под силен натиск и трябва да мобилизират всичките си сили. За болниците и медицинските институции е важно да се гарантира стабилността на медицинското оборудване и данните да са достъпни постоянно за медицинския персонал, като същевременно се защитава неприкосновеността на критичната информация на техните пациенти.

За достъп до безплатните лицензи представителите на медицинските организации трябва да се свържат директно с местните риселъри или с локалния офис на Kaspersky.

Източник: Kaspersky

Финтех революцията е вече факт. Разбери как да сложиш целия си портфейл в смартфона.