А1, VIVACOM и Telenor приемат предварителни поръчки за iPhone 12 и 12 mini в лилаво

А1, VIVACOM и Telenor приемат предварителни поръчки за iPhone 12 и 12 mini в лилаво

А1 обяви, че от днес започва да приема предварителни поръчки онлайн за iPhone 12 и 12 mini в лилаво. Моделите могат да бъдат поръчани предварително до 30 април, когато ще започнат и доставките им. Телекомът обяви, че ще предлага двата смартфона в комплект с оригинален адаптер за бързо зареждане, който ще допълни наличния в опаковката кабел USB Type C към Lightning.

Други промени във функционалността на двата модела няма. Те отново предлагат Super Retina XDR OLED дисплеи, процесор A14 Bionic, 5G възможности и безжично зареждане с MagSafe. iPhone 12 и iPhone 12 mini в лилаво ще се продават с iOS 14.5,която включва възможност за отключване чрез Apple Watch при носене на маска, подобрено приложение Apple Podcasts и нови емоджита.

А1 обяви, че ще предложи и петото поколение на 12.9" iPad Pro, третото поколение на 11" версия, както и новия тракер AirTag. iPad Pro 12.9” е върховата версия на популярния таблет и идва с новия mini LED дисплей Liquid Retina XDR с пикова яркост от 1600 нита, както и с увеличена производителност заради включването на процесора М1 Повече информация за наличностите и цените на двата нови таблета и AirTag се очакват през следващите седмици.

Ново (24.04)

VIVACOM също обяви, че до 29 април приема предварителни поръчки за двата телефона в новия цвят на специални по-ниски цени. От 30 април те ще са налични в търговската мрежа на телекома.

Ново (25.04)

Telenor също приема предварителни поръчки за двата телефона в лилаво. Доставките ще се правят след 30 април.

Вземи Apple iPhone 12, 128GB от VSICHKI STOKI на промо цена! Бърза доставка до София, в страната с куриер.