A1 пусна нов помощен портал за своите клиенти

A1 пусна нов помощен портал за своите клиенти

A1 обяви, че стартира нов помощен инструмент, който включва различна полезна информация за клиентите на различните й услуги. С А1 Помощник потребителите могат да разрешат своите затруднения с продуктите и услугите на телекома, а освен това ще намерят отговори на най-често задаваните въпроси към сътрудниците за обслужване на клиенти. Така лесно можете да получите информация без да се налага да посещавате магазин на A1 или пък да търсите допълнително съдействие от нейни служители.

А1 Помощник се намира на адрес help.a1.bg, а до него може да се стигне през меню "Помощ" от началната страница на сайта А1.bg или от секцията "Помощ" в Моят А1. Информацията в него е разпределена в категории като Фактури, Роуминг, Мобилни услуги, Интернет и Телевизия, а освен това има секция за нови клиенти на телекома. Компанията посочва, че А1 Помощник е създаден след продължителни тестове, така че да има интуитивен интерфейс за бързо откриване на търсената информация.

Услугата включва множество инфографики, изображения и дори обучителни клипове, които да преведат потребителите през процеса, който ги затруднява. В А1 Помощник се публикуват новини за предстояща профилактика на мобилната и фиксираната мрежа на телекома, както и за напредъка по отстраняването на възникнали аварии. Освен това ще бъдат помествани и известия за най-новите продукти и услуги, промени в ценовите предложения и дори най-новите заглавия в А1 Видеотека.