A1 пусна нова мобилна услуга безсрочен договор

A1 пусна нова мобилна услуга безсрочен договор

ChitChat е името на нова мобилна услуга на A1, която работи на предплатен принцип и не изисква подписването на срочен договор. Тя се подновява автоматично всеки месец, а таксата се изтегля от свързаната банкова карта. Услугата може да бъде прекратена във всеки един момент, без да се плаща каквато и да било неустойка.

Предложението включва неограничени национални минути и 4000 МВ мобилен интернет, а освен това могат да се активират пакети с допълнителни мегабайти на цена 16 и 25 лв. съответно за 5000 МВ и 10 000 МВ, които са с валидност 30 дни след активация. Няма възможност за употреба на ChitChat в роуминг.

За да се ползва услугата, е нужна регистрация в Моят А1 и заплащане с банкова карта. Първоначалната сума за активиране на услугата е 29.99 лв., а след това таксата се изтегля автоматично всеки месец. Можете да прекъснете подновяването и ще ползвате включените услуги до края на последния платен период. До последващото активиране могат да се приемат само входящи разговори.

Управлението на услугата се извършва изцяло онлайн през портала Моят А1, който предлага и приложения за Android и iOS. Допълнителни услуги като SMS, международни разговори, услуги с добавена стойност и други се таксуват по тарифа от наличния баланс в ChitChat картата, която може да се зареди със сума от 10 до 99 лв.


Втора употреба с гаранция

  • Два пъти се мъчих да го осмисля 🤔, и бях сигурен, че това е някаква нова "чат" услуга в Китай 🙄. Да не се е появил някой китаец на висока позиция в отдел "Развитие на бренда" ... Chit-chat е идиом в английския и означава нещо като "лаф, муабет"
    [attachment=0]chitchat.PNG[/attachment]
    monster789
  • Това е по ЕС директива. Всички оператири, които искат да оперират в границите на ЕС, трябва да имат и план(ове) без обвързващ договор. Казвам го само защото някой да не реши че има оператор в БГ съобразяваш се с клиентите си на доброволни начала. Дет’ са вика - да не стават грешки.
    NSWDG
  • Това е по ЕС директива. Всички оператири, които искат да оперират в границите на ЕС, трябва да имат и план(ове) без обвързващ договор. Казвам го само защото някой да не реши че има оператор в БГ съобразяваш се с клиентите си на доброволни начала. Дет’ са вика - да не стават грешки.
    NSWDG
  • Все пак това е услуга без обвързващ договор. Няма как да се очакват супер изгодни условия. Който иска повече мегабайти, си сключва договор и така.
    Apple_fan
  • аз одобрявам че почват ама все пак много бавно да им просветва ,че трябва да има услуги на безсрочен договор ама цената ми се вижда множко и въпреки всичко ако се абонирам , ще имам чувството че пак съм с договор уж безсрочен ама е по скоро като стандартните договири, щото хубавото тук е че поне можеш веднага да се откажеш а не като другия срещу три такски ако не бъркам така беше.

    бих се абонирал ако предложат същата оферта на по-ниска цена от вида на 18 до 22 лева най много...защото така може да е без договор ама пак не ми се нарави цената....
    avanteex
  • Поредната тъпотия от А1 - говориш неограничено за 30 лв. , пренос на данни - 🖕. А за името ... просто нямам думи 😀. Два пъти се мъчих да го осмисля 🤔, и бях сигурен, че това е някаква нова "чат" услуга в Китай 🙄. Да не се е появил някой китаец на висока позиция в отдел "Развитие на бренда" ...
    Kuzmanow
  • И що ревете сега? Картел било, скъпо било- някой да ви бие по главите да ползвате услугата? Скъпо е, не е изгодно и т.н., но поне е някакво раздвижване, колкото и да е фиктивно. Аз виждам 2 лоши неща- като свърши нета се плаща по 30ст. на МБ вместо да спира нета и трафикът се засича на сесии от по 20кб което ще ликвидира тези 4000МБ за нула време.

    Мен лично ме кефи идеята на Виваком за бюджет с който да си пускаш платените канали в твго по твое желание (имаха и подобен план едно време, но беше саката история)- който ми позволи за 30лв. да си сглобя план по мое желание директно ме печели за клиент с 2г. договор. Стигат ми 3-400мин. за разговори в БГ и искам неограничен по обем трафик който да е орязан до 10мбит/с скорост + 50 мин. и 200МБ в роуминг в ЕС като не ми трябват смс-и, тв канали, музикални услуги и т.н. "екстри"- с кеф ще им дам 30лв. и дори няма да искам субсидия за телефон... Разбира се си искам и неща като Volte, Wowifi, e-sim и т.н. актуални технологии
    Това ли е таксата,нищо не намирам на сайта,това е таксата за активиране,и месечната ли е толкова? https://media.a1.bg/newsite2018/private/pdf/PriceList-ChitChat.pdf
    msgg
  • Това ли е таксата,нищо не намирам на сайта,това е таксата за активиране,и месечната ли е толкова?
    zaboraboy
  • Картел в действие , 30лв за 4000 мб.
    STE1
  • От А1 почти са уцелили името, само че вместо ChitChat , трябваше да е [b]Cheat[/b]Chat :lol:
    Моля?
  • 4000мб много щедро, нагли и лъжливи, всичко е картел в България
    dani1974
  • Това е Ментел никога не се знае дали е вярно или после ще те цоцат до живот, щом ти искат карта за плащане не е добре работата
    dani1974