Аксесоар превръща Samsung Galaxy Note II в компютър

Аксесоар превръща Samsung Galaxy Note II в компютър
Samsung е готов да предложи интересен аксесоар за хибрида между таблет и смартфон Galaxy Note II, с който устройството може да се превърне в компютър. Новият Smart Dock вече се предлага от американския сайт на Samsung и различни онлайн магазини на цена 99 долара. С него лесно можете да добавите към устройството три USB порта, пълноразмерен HDMI интерфейс, 3,5 мм аудиоизход и microUSB порт за зареждане и осигуряване на енергия за работата на док станцията. Устройството е мобилно и когато трябва, можете да го вземете с вас - затваряте капака и формата му става компактна за прибиране в чанта. Засега не е ясно кога ще започнат продажбите, но сигурно ще е скоро, щом вече има опция за покупка.

http://www.samsung.com/us/mobile/cell-phones-accessories/EDD-S20JWEGSTA

 • [Quote]Ама хора сериозно ли?ВИе нямате ли си компютър(не 4,8\\\" телефон,а онази голямата кутия дето ви стои под бюрото).Защо за бога ще си връзваш мишка и клавиатура към телефона.Съгласен съм че смартфоните могат да вършат всякаква работа,но със сигурност не могат да стъпят и на малкия пръст на един desktop/laptop компютър. [/Quote] Мисля, че е добре да е налице и тази опция - наистина не е като desktop/laptop компютър, но доста се доближава и почти го заменя. Може да се ползва от хора които нямат в някакъв момент настолен компютър или при пътуване или ако на някой жена му е окупирала лаптопа например :) . Аз си свързвам телефона към 46 инчов телевизор и е направо мания.
  kiko7772
 • Ама хора сериозно ли?ВИе нямате ли си компютър(не 4,8\" телефон,а онази голямата кутия дето ви стои под бюрото).Защо за бога ще си връзваш мишка и клавиатура към телефона.Съгласен съм че смартфоните могат да вършат всякаква работа,но със сигурност не могат да стъпят и на малкия пръст на един desktop/laptop компютър.
  mchalakov
 • Отдавна очаквах да пуснат подобен док ( даже мислех да им пиша с такова предложение + предложение да вградят допълнителна батерия и говорители, но някой вече ме е изпреварил :) ). Дано да става за галакси С 3. [u]Аз за момента съм решил въпроса с превръщането на телефона в компютър по следния начин:[/u] 1. С преходник и USB hub свързвам безжична клавиатура и мишка, както и флашка например (може и да се ползват bluetooth мишка и клавиатура). 2. С аксесоара all share cast dongle - безжично се свързвам с телевизора или със всеки монитор с HDMI вход. 3. В резултат се получава компютър. :)
  kiko7772
 • [Quote]Предполагам че ще става и за S3?[/Quote] Едва ли, S3 не може едновременно да работи в USB host и MHL режим :(
  board
 • Подноса можел да бъде и компютър.По добре си вземете Nexus 7/10 - това е компютър.
  mchalakov
 • Compatibility - Galaxy Note II, така пише в сайта на самсунг. Дано напрасвят за повече, супер идейно е :) Може като се появи в БГ, да го тестваш.
  maxi_mix